stcrt-2009-10332-001.png Projectbesluit ingevolge artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening ten behoeve van project ‘Mieke de Brefstraat’

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Schijndel maakt bekend dat zij voor de bouw van 65 appartementen, 5 woningen, een (half-)ondergrondse parkeergarage, bovengrondse parkeervoorzieningen, infrastructuur en groenvoorzieningen (bekend onder de naam: project Mieke de Brefstraat) een bouwvergunning eerste fase en een projectbesluit ingevolge artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening hebben verleend (verzenddatum: 7 juli 2009).

Dit project is gelegen op het perceel tussen de Pompstraat, Hoofdstraat, Mieke de Brefstraat en Kloosterstraat te Schijndel, sectie G, nrs. 2402 (ged.), 2403 (ged.), 2780, 3732, 3847 (ged.) en 4031.

Ter inzage

Het besluit tot verlening van de bouwvergunning eerste fase alsmede het projectbesluit en alle daarbij behorende stukken liggen met ingang van 10 juli 2009 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage. U kunt de ontwerpbesluiten en alle daarbij behorende stukken, na het maken van een afspraak, komen inzien op de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu van het gemeentehuis. Het gemeentehuis is op afspraak geopend op alle werkdagen tussen 08.30 uur en 12.30 uur en op donderdag tussen 17.00 uur en 19.00 uur.

Rechtstreeks beroep

Er geldt een gecombineerde rechtsbeschermingsmogelijkheid voor zowel de bouwvergunning als het projectbesluit. Deze besluiten worden voor de mogelijkheid van rechtbescherming, als één besluit gezien. Alleen belanghebbenden kunnen binnen zes weken na toezending van deze besluiten aan de aanvrager (zie verzenddatum besluit), rechtstreeks beroep instellen bij de rechtbank ’s-Hertogenbosch, sector bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. Tevens is het mogelijk, indien onverwijlde spoed dat vereist, alsdan de voorzieningenrechter van de rechtbank te verzoeken een voorlopige voorziening te treffen.

Er is geen mogelijkheid tot het indienen van een bezwaarschrift.

De bekendmaking van deze besluiten vindt tevens plaats op onze website (www.schijndel.nl). Het projectbesluit en de daarbij behorende rapporten kunnen ook als pdf-bestand worden gedownload. Dit geldt niet voor de overige stukken (waaronder de tekeningen van de bouwvergunning e.d.). Deze stukken kunnen bij de vakbalie van de cluster bouwen van de afdeling VROM binnen de openingstijden van het gemeentehuis worden ingezien.

Naar boven