stcrt-2009-10298-001.png Ontwerpbestemmingsplan Uitbreiding Agriport A7 grootschalige glastuinbouw

Burgemeester en wethouders maken bekend dat in het kader van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening het ontwerpbestemmingsplan ‘Uitbreiding Agriport A7 grootschalige glastuinbouw’ met de bijbehorende stukken vanaf 13 juli 2009 gedurende 6 weken voor een ieder tijdens openingstijden ter inzage ligt, bij de afdeling Bouwen, Ruimte en Milieu, kamer 3.04 (ook buiten kantooruren, op maandagavond op afspraak tussen 17.00 en 20.00 uur), in het gemeentehuis gevestigd aan het Loggersplein 1 te Wieringerwerf.

Het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken is ook digitaal raadpleegbaar op de gemeentelijke website www.wieringermeer.nl onder het kopje ‘plannen en projecten’ – Agriport 2.

Plangrenzen

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op de uitbreiding van het glastuinbouwgebied Agriport A7 met de tweede fase, gelegen tussen de Rijksweg A7, Medemblikkerweg, Westermiddenmeerweg en Wagentocht + een perceel ten westen van de Rijksweg A7 en de Cultuurweg.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder zijn zienswijze (mondeling of schriftelijk) met betrekking tot het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen dient u te richten aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 1, 1770 AA Wieringerwerf. Brieven moeten duidelijk zijn voorzien van naam, adres en postcode.

Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht bij de Afdeling Bouwen, Ruimte en Milieu, na telefonische afspraak met de heer J. Dekker of mw. J. Tesselaar, tel: (0227) 60 64 64 .

Van hetgeen mondeling naar voren wordt gebracht wordt een verslag gemaakt.

Naar boven