stcrt-2009-10284-001.png Vastgesteld bestemmingsplan ‘Bazeldijk’

Burgemeester en wethouders van Zederik maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht het volgende bekend.

De gemeenteraad heeft in zijn vergadering van 6 juli 2009 het bestemmingsplan ‘Bazeldijk’ vastgesteld. Met ingang van 10 juli 2009 ligt het raadsbesluit met het vastgestelde bestemmingsplan gedurende zes weken tijdens de openingsuren voor een ieder ter inzage bij de afdeling Publiekszaken van het gemeentehuis, Prinses Marijkeweg 1 te Meerkerk. Het raadsbesluit en het vastgestelde bestemmingsplan kunnen ook worden ingezien op www.zederik.nl.

Het bestemmingsplan bestaat uit een plankaart, regels en een toelichting en maakt de ontwikkeling mogelijk van een woning op een perceel gelegen achter Bazeldijk 2b te Meerkerk.

Belanghebbenden die tijdig hun zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij daartoe niet in staat zijn geweest, kunnen gedurende bovengenoemde termijn van terinzageligging schriftelijk beroep instellen tegen het besluit van de gemeenteraad tot vaststelling van het bestemmingsplan.

Het beroep voornoemd kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Indien beroep is ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling voornoemd (adres idem), waardoor het besluit niet in werking treedt voordat op dat verzoek is beslist. Zonder een dergelijk verzoek treedt het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Voor zowel het indienen van een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Meerkerk, 9 juli 2009

Burgemeester en wethouders van Zederik,

de secretaris,

A.G.H. Gorissen.

De burgemeester,

J.F. Koen.

Naar boven