stcrt-2009-10250-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Uitbreiding J.G. van der Mey Group Vleeswarenbedrijven e.o.’ ter inzage

Van donderdag 9 juli tot en met woensdag 19 augustus 2009 ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Uitbreiding J.G. van der Mey Group Vleeswarenbedrijven e.o.’ ter inzage in het gemeentekantoor van Teylingen, Wilhelminalaan 25 in Sassenheim.

Uitbreiding

Het bedrijf J.G. van der Mey Group Vleeswarenbedrijven aan de Hoofdstraat in Sassenheim wil de bestaande bedrijfsactiviteiten aan de Wasbeekerlaan verplaatsen naar de hoofdvestiging. Deze ligt tussen de Hoofdstraat en de Jagtlustkade. Het bestemmingsplan maakt het mogelijk om aan de zijde van de Jagtlustkade een nieuw bedrijfspand te realiseren. Het bestaande parkeerterrein aan de Jagtlustkade wordt daarvoor verplaatst naar een nieuwe locatie achter de bebouwing langs de Hoofdstraat nummers 24 en 26. Op deze twee percelen worden twee oudere bedrijfspanden gesloopt. Om de opengevallen ruimte aan de Hoofdstraat nummer 26 op te vullen, voorziet het bestemmingsplan daar in twee vrijstaande woningen.

Inzien en zienswijze

Het ontwerpbestemmingsplan, bestaande uit één plankaart, regels en een toelichting, is ook digitaal te raadplegen via de website van de gemeente (www.teylingen.nl). Kijk in de rubriek Plannen en Projecten, Sassenheim.

Van 9 juli tot en met 19 augustus 2009 kunt u schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij de gemeenteraad van Teylingen, Postbus 149, 2215 ZJ Voorhout, telefoon 0252-783 300.

Burgemeester en wethouders van Teylingen.

Naar boven