stcrt-2009-10213-001.png Ontwerpprojectbesluit ‘Golfbaan Bokhorst’ gelegen aan de Nijkerkerstraat en ten oosten van de Meskampersteeg

Van 9 juli tot 21 augustus 2009 ligt in het gemeentehuis, afdeling Ruimtelijke Ordening en Grondzaken, voor een ieder ter inzage het ontwerpprojectbesluit ‘Golfbaan Bokhorst’. Dit ontwerpprojectbesluit is ook te bekijken op onze website www.putten.nl/‘direct naar’ → ‘bestemmingsplannen’.

Dit ontwerpprojectbesluit heeft betrekking op de totstandkoming en realisering van de golfbaan. Het ontwerpplan kan worden ingezien op werkdagen van 08.30 uur tot 12.30 uur. Tevens kunnen de stukken op afspraak (telefoonnummer 0341-359732) worden ingezien op donderdagavond bij de receptie van het gemeentehuis tot 19.00 uur. Voor het beantwoorden van eventuele vragen kan een afspraak worden gemaakt via hetzelfde telefoonnummer.

Binnen de termijn dat het ontwerpprojectbesluit ter inzage ligt, kunnen zowel schriftelijk (wat de voorkeur heeft) als mondeling zienswijzen over het ontwerpprojectbesluit kenbaar worden gemaakt bij het college van burgemeester en wethouders.

Naar boven