stcrt-2009-10212-001.png Voorbereidingsbesluit (art. 21 WRO)

De gemeenteraad van Wijk bij Duurstede heeft in zijn vergadering van 30 juni 2009 verklaard dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor het gebied:

  • Langs de Wal 2–4 te Wijk bij Duurstede (bekend als de oude blekerij), kadastraal bekend gemeente Wijk bij Duurstede, sectie B, nummer 2202. Dit terrein grenst aan Langs de Wal en het kasteelpark bij kasteel Duurstede. De begrenzingen van het totale terrein zijn aangegeven op de bij het raadsbesluit behorende kaart. De raad heeft de datum van inwerkingtreding van het voorbereidingsbesluit vastgesteld op de dag na publicatie.

Het raadsbesluit en de daarbij behorende tekeningen, liggen vanaf 9 juli 2009, gedurende zes weken tijdens de openingstijden van het gemeentehuis voor een ieder aan de publieksbalie ter inzage.

Indien u het niet eens bent met dit besluit, kunt u binnen 6 weken na datum van publicatie een gemotiveerd bezwaarschrift bij ons indienen. Het bezwaarschrift moet worden geadresseerd aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Wijk bij Duurstede, ter attentie van de afdeling BCA, postbus 83, 3960 BB Wijk bij Duurstede.

Het maken van bezwaar schort de werking van het besluit niet op. Om opschorting te bereiken, kunt u gelijktijdig met het indienen van het bezwaarschrift een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) vragen bij de Voorzieningenrechter. De schorsing moet wel spoedeisend zijn.

Het verzoekschrift moet worden gericht aan de voorzieningenrechter van de arrondissements-rechtbank Utrecht, sector bestuursrecht, postbus 13023, 3507 LA Utrecht.

U dient er rekening mee te houden, dat u bij de rechtbak griffierecht verschuldigd bent.

Mocht u meer informatie willen, dan is in het gemeentehuis bij de receptie de folder ‘Bezwaar en beroep tegen een beslissing van de overheid’ verkrijgbaar.

Naar boven