stcrt-2009-10181-001.png Het vastgestelde bestemmingsplan Beldhuismolenweg 4

Het college maakt bekend, dat met ingang van 8 juli 2009 gedurende een termijn van zes weken voor een ieder ter inzage liggen bij de publieksbalie op het stadhuis.

De gemeenteraad heeft op 25 juni 2009 het bestemmingsplan ongewijzigd vastgesteld.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de locatie Beldhuismolenweg 4 en voorziet in het splitsen van het bestaande agrarische bouwblok Beldhuismolenweg 4 in twee woonerven. Op het ene erf wordt de bestaande bedrijfswoning gehandhaafd en krijgt de bestemming woondoeleinden. Op het andere erf komt een nieuwe woning. De agrarische opstallen worden gesloopt met uitzondering van de voormalige graanschuur en machinekamer.

Gedurende de genoemde termijn van zes weken, ingaande 8 juli 2009 kunnen belanghebbenden die kunnen aantonen, dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze aan de gemeenteraad kenbaar te maken beroep instellen.

Beroep

Het beroep dient schriftelijk te worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019 te 2500 EA Den Haag. Daarnaast kan de indiener van een beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Het bestemmingsplan treedt dan pas in werking nadat op dit verzoek is beslist.

De bestemmingsplannen en de daarbij behorende stukken zijn ook te raadplegen via de gemeentelijke website: www.oldenzaal.nl, rubriek leven, wonen & werken, klikken op bestemmingsplannen.

Oldenzaal, 7 juli 2009

Het college van burgemeester en wethouders van Oldenzaal,

de secretaris,

H.W. van Rinsum.

De burgemeester,

F.T.J.M. Backhuijs.

Naar boven