stcrt-2009-10154-001.png Bestemmingsplan ‘Woning aan Weg over Sandbergsveld’

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van 9 juli 2009 tot en met 19 augustus 2009 bij Publiekszaken (Leeuwenbrug 81) en bij de gemeentelijke informatiebalie in de Openbare Bibliotheek (Brink 70) ter inzage ligt:

  • het bij raadsbesluit van 1 juli 2009 vastgestelde bestemmingsplan Woning aan Weg over Sandbergsveld

Het nieuwe bestemmingsplan ‘Woning aan Weg over Sandbergsveld’ beoogt de realisatie van een woning met schuur op het perceel Weg over Sandbergsveld ongenummerd (kadastraal bekend onder gemeente Diepenveen, sectie F, nummers 683 en 3009) juridisch-planologisch mogelijk te maken. Met het vaststellen van het bestemmingsplan ‘Woning aan Weg over Sandbergsveld’ wordt uitvoering gegeven aan een gesloten Rood voor Rood overeenkomst, waarin is overeengekomen dat de gemeente Deventer een woningbouwkavel op onderhavig perceel toekent en planologisch juridisch mogelijk maakt in ruil voor de sloop van 997 vierkante meter aan landschap ontsierende bebouwing.

Gedurende de genoemde termijn kan een belanghebbende die tijdig zienswijzen tegen het bestemmingsplan bij de gemeenteraad heeft ingediend en een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich met zijn zienswijzen tot de gemeenteraad te wenden, beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om een voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Naar boven