stcrt-2009-10152-001.png Bestemmingsplan ’Brede school de Wijk’

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het bestemmingsplan ‘Brede school de Wijk’ op 25 juni 2009 door de gemeenteraad ongewijzigd is vastgesteld. In het bestemmingsplan is de bouw van een brede school en van vier woningen aan de Postweg in de Wijk voorzien. Het bestemmingsplan heeft betrekking op een gebied dat voorheen in gebruik was als gemeentewerf.

Het vastgestelde bestemmingsplan ’Brede school de Wijk’ ligt samen met het raadsbesluit tot vaststelling vanaf 9 juli 2009 zes weken voor iedereen ter inzage tijdens de openingstijden van het gemeentehuis, Raadhuisstraat 2 in Zuidwolde. De stukken zijn ook in te zien op de website van de gemeente www.dewolden.nl onder de rubriek ‘Actueel’ bij ’Plannen en projecten’.

Tegen het vastgestelde bestemmingsplan ‘Brede school de Wijk’ kan gedurende de periode van terinzagelegging beroep worden ingesteld door een belanghebbende die kan aantonen dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad in te dienen. Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het bestemmingsplan treedt in werking de dag na afloop van de beroepstermijn. Binnen de beroepstermijn kan ook een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingediend waardoor het bestemmingsplan niet in werking treedt voordat op dat verzoek is beslist.

Zuidwolde, 8 juli 2009

Burgemeester en wethouders van De Wolden.

Naar boven