stcrt-2009-10130-001.png Voornemen wijziging bestemmingsplan Buitengebied Wijziging 2008 Voorneseweg

Burgemeester en wethouders van Maasdriel hebben het voornemen om het bestemmingsplan te wijzigen. Het betreft een wijziging van het type niet-agrarische bedrijf dat ter plekke is toegestaan en het wijzigen van de bestemmingsgrens zodat deze overeenkomt met de huidige kadastrale eigendomssituatie. Het gaat om de locatie Voorneseweg 1 en een deel van het perceel Heerewaardensestraat 1a te Heerewaarden, kadastraal bekend gemeente Heerewaarden sectie A nummers 1304, 1314, 1316 en 1317 gedeeltelijk.

In het geldende bestemmingsplan ‘Buitengebied, Binnendijks deel’ hebben de genoemde percelen de bestemming ‘niet agrarisch bedrijf’ met als nadere aanduiding ‘tuincentrum’. Burgemeester en wethouders kunnen op grond van de voorschriften van het geldende bestemmingsplan, met toepassing van artikel 11 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening, de nadere aanduiding wijzigen zodat er een ander type bedrijf wordt toegestaan. Het voornemen bestaat om het type bedrijf te wijzigen naar ‘Handel, opslag van klimmaterialen, valbeveiligingssystemen en hekwerken’. Daarnaast wordt de oppervlakte met de bestemming ‘niet agrarisch bedrijf’ verkleind tot de gronden behorend bij het perceel Voorneseweg 1 te Heerewaarden.

Voordat overgegaan wordt tot wijziging van het bestemmingsplan stellen wij belanghebbenden in de gelegenheid hun zienswijze over ons bovengenoemde voornemen kenbaar te maken.

Wij geven de voorkeur aan schriftelijke indiening van de zienswijze, per email is niet mogelijk!

Als u uw zienswijze mondeling wilt indienen, kunt u hiervoor contact opnemen met hieronder genoemde behandelend ambtenaar.

Het ontwerpplan tot wijziging van het bestemmingsplan ‘Buitengebied Wijziging 2008 Voorneseweg’ ligt met ingang van 9 juli tot en met 19 augustus 2009 tijdens de openingstijden ter inzage in het gemeentehuis te Kerkdriel, Kerkstraat 45. U kunt de stukken ook raadplegen via de website www.maasdriel.nl. Zienswijzen moeten binnen bovengenoemde periode worden ingediend bij Burgemeester en wethouders van Maasdriel, Postbus 10.000, 5330 GA Kerkdriel.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar mevrouw A. Zweerus, tel. 0418-63 84 91, of mailen naar info@maasdriel.nl t.a.v. A. Zweerus.

Naar boven