stcrt-2009-10108-001.png Besluit Hogere Waarden voor Taleninstituut ‘Regina Coeli’

Burgemeester en wethouders van Vught maken het volgende bekend:

Door Taleninstituut ‘Regina Coeli’, gevestigd aan de Martinilaan 12 in Vught, is bij het college van burgemeester en wethouders een verzoek om ontheffing ingediend van de in de Wet geluidhinder gestelde geluidswaarden. Deze ontheffing is aangevraagd vanwege de toekomstige geluidbelasting op de uitbreiding van het Taleninstituut.

Burgemeester en wethouders hebben op 26 mei 2009 besloten op het verzoek van het Taleninstituut en de hogere waarden verleend.

Procedure

Vanaf donderdag 9 juli 2009 ligt het besluit hogere waarden met de bijbehorende stukken tijdens de openingsuren gedurende 6 weken ter inzage bij de ontvangst- en informatiebalie van het gemeentekantoor, Secretaris van Rooijstraat 1 te Vught.

Tegen het besluit kan vanaf 9 juli 2009 gedurende een termijn van zes weken beroep bij de Raad van State (Postadres 20019, 2500 EA Den Haag) worden ingesteld:

  • door hen die tijdig hun zienswijze bij het college hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit hogere waarden;

  • door belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze tegen het ontwerpbesluit hogere waarden bij het college kenbaar te maken.

Bovendien kunnen voornoemde personen tijdens de beroepstermijn de Voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Bij dit verzoek dient een afschrift van het ingediende beroepschrift te worden overlegd.

U kunt de stukken ook via internet (www.vught.nl) raadplegen, thuis of in de hal van het gemeentekantoor. Tegen betaling zijn afschriften van de ter inzage liggende stukken verkrijgbaar.

Vught, 8 juli 2009

Burgemeester en wethouders van Vught,

C.M. de Graaf,

secretaris.

R. J. van de Mortel,

burgemeester.

Naar boven