stcrt-2009-10057-001.png Ontwerpbestemmingsplan Fortuna

Burgemeester en Wethouders maken bekend dat vanaf woensdag 8 juli 2009 gedurende zes weken het Ontwerpbestemmingsplan Fortuna, gelegen in het plangebied van het bestemmingsplan Vèèneslat, ter inzage ligt. Het doel van het plan is het realiseren van een bedrijventerrein op het voormalige sportterrein Fortuna en het gebied gelegen nabij de Wooldseweg, Van Leeuwenhoekweg en Leeghwaterweg.

Ter Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage bij de receptie van het Gemeentekantoor, Stationsstraat 25 te Winterswijk. Het Gemeentekantoor is op maandag geopend van 12.00 uur tot 19.00 uur en op dinsdag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Zienswijze

Gedurende genoemde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerp kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Winterswijk, Postbus 101, 7100 AC Winterswijk. Ook kan het plan, inclusief deze publicatie, digitaal worden geraadpleegd op onze website www.winterswijk.nl onder het kopje wonen en leven, ruimtelijke ordening en vervolgens deelplannen.

Winterswijk, 7 juli 2009

Burgemeester en wethouders.

Naar boven