stcrt-2009-10026-001.png Goedkeuring bestemmingsplan Nunspeet-Kom

Gedeputeerde Staten van Gelderland hebben op 18 juni 2009 besloten het bestemmingsplan Nunspeet-Kom voor wat betreft de plankaart goedkeuring te onthouden aan het perceel Laan 60, met de bestemmingen Wonen en Tuinen en voor het overige goedkeuring te verlenen.

Het plangebied wordt globaal gevormd door de Elburgerweg aan de noordzijde, de F.A. Molijnlaan aan de oostzijde, de spoorlijn Amersfoort–Zwolle aan de zuidzijde en de Nijverheidsweg aan de westzijde met uitzondering van het centrum, waarvoor nog een bestemmingsplan Nunspeet Centrum in procedure zal worden gebracht. Het bestemmingsplan is een zogenoemd beheersplan. Dat wil zeggen dat het is gericht op het behouden en beheren van de bestaande ruimtelijke situatie.

Genoemd besluit en het bestemmingsplan liggen met ingang van woensdag 8 juli 2009 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage in de infohoek in de hal van het gemeentehuis. Zij die tijdig bij Gedeputeerde Staten hun bedenkingen hebben kenbaar gemaakt, alsmede een belanghebbende die aantoont dat hij of zij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich tot Gedeputeerde Staten te wenden, kunnen gedurende de termijn van terinzageligging beroep instellen tegen de goedkeuring van het plan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Dit betekent dat het besluit van Gedeputeerde Staten daags na afloop van de beroepstermijn in werking treedt. Alleen indien degene(n) die beroep instelt tegen het goedkeuringsbesluit, binnen de beroepstermijn ook een voorlopige voorziening vraagt aan de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Nadere informatie via doorkiesnummer: (0341) 25 92 45.

Naar boven