stcrt-2009-10023-001.png Ontwerp projectbesluit en bouwvergunning (Beltrumseweg 6 in Borculo)

Voor het perceel Beltrumseweg 6 in Borculo geldt het bestemmingsplan ‘Buitengebied, integrale herziening’ (Borculo). In dit bestemmingsplan staat dat het perceel mag worden gebruikt voor de uitoefening van het agrarische bedrijf. De gemeente kan hiervan afwijken door een projectbesluit te nemen. De gemeente is van plan om een projectbesluit te nemen en een bouwvergunning te verlenen voor het verbouwen van een schuur in twee recreatiewoningen en het splitsen van de boerderij op het perceel Beltrumseweg 6 in Borculo.

Het ontwerpbesluit tot het nemen van een projectbesluit en het verlenen van de bouwvergunning ligt met de bijlagen ter inzage in de Gemeentewinkel, Marktstraat 1 in Borculo. De ter inzage legging duurt van 8 juli tot en met 18 augustus2009. Binnen deze termijn van zes weken kan iedereen zijn mening geven over het ontwerpbesluit. Dit heet het indienen van zienswijzen.

U kunt schriftelijk zienswijzen indienen door een brief te sturen naar burgemeester en wethouders van Berkelland, Postbus 200, 7270 HA in Borculo. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de afdeling Technisch Ontwerp en Realisatie, telefoonnummer 0545-250 325. Alleen degenen die tijdig zienswijzen indienen, kunnen later beroep instellen tegen het uiteindelijke besluit tot het nemen van een projectbesluit en het verlenen van een reguliere bouwvergunning.

Deze publicatie, het ontwerpbesluit en de bijlagen zijn ook te lezen via de gemeentelijke website (www.gemeenteberkelland.nl onder Actueel → Ruimtelijke plannen).

Naar boven