Provincie Noord-Brabant – ontwerpbesluit aanvraag omgevingsvergunning – Maatschap Veehandel Hein Korsten, Heiweg 8, 5481 SC, Schijndel.

Omgevingswet – Uitgebreide procedure

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant maken bekend dat zij het voornemen hebben de volgende omgevingsvergunning te wijzigen:

Bedrijf : Maatschap Veehandel Hein Korsten

Locatie : Heiweg 8, 5481 SC te Schijndel

Activiteit : wijziging tenaamstelling

Voor : de veehouderij

Aanvraagdatum : 28 januari 2024

DSO-kenmerk : nvt

Zaaknummer : Z/215965

Stukken inzien en zienswijzen geven

De ontwerp beschikking en de bijbehorende stukken liggen vanaf 25 juni 2024 tot en met 5 augustus 2024 ter inzage bij de gemeente Meierijstad. Voor locatie, tijdstippen en dagen waarop u de stukken in kunt zien, verwijzen wij naar de website van de gemeente.

U kunt dit besluit en de bijbehorende stukken digitaal bekijken via het digitale publicatieblad op officielebekendmakingen.nl. De documenten hangen als ‘Bekijk documenten’ aan deze publicatie (zie linker kolom). Indien u vragen of opmerkingen hebt, kunt u contact opnemen met de behandelaar op telefoonnummer 088 – 743 00 00.

Een ieder kan schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen. Dit kan tot en met 5 augustus 2024 In de schriftelijke zienswijzen neemt u, naast uw inhoudelijke zienswijzen, het volgende op: uw naam en adres, de datum en een omschrijving van het ontwerpbesluit. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant (p/a Omgevingsdienst Brabant Noord, Procesadministratie, Victorialaan 1, 5213 JG ’s-Hertogenbosch) of aan info@odbn.nl.

Voor het mondeling inbrengen van zienswijzen bestaat binnen deze periode de mogelijkheid tot het houden van een hoorzitting. Een verzoek daartoe dient binnen drie weken na de begindatum van de terinzagelegging bij de Omgevingsdienst Brabant Noord te worden ingediend.

Informatie

Aan deze procedure is het zaaknummer Z/215965 gekoppeld. U dient bij correspondentie dit zaaknummer te vermelden. Indien u gebruik maakt van e-mail, dan verzoeken we u het zaaknummer in de onderwerpregel te plaatsen. Op deze manier wordt uw correspondentie meteen gekoppeld aan het zaaknummer in het zaaksysteem. De correspondentie middels e-mail dient u te richten aan info@odbn.nl of u contact opnemen met de behandelaar op telefoonnummer 088 – 743 00 00.

Naar boven