Provincie Noord-Brabant - besluit aanvraag omgevingsvergunning – M. van Happen Transport B.V., Weijerbeemd 10 te Eindhoven.

Omgevingswet – Reguliere procedure

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant, maken bekend dat zij een omgevingsvergunning verlenen.

Bedrijf : M. van Happen Transport B.V.

Locatie : Weijerbeemd 10 te Eindhoven

Voor: een verschuiving binnen de jaarlijks te accepteren hoeveelheid afvalstoffen, zonder dat de totale jaarlijks maximaal te accepteren hoeveelheid (doorzet) wijzigt. Daarnaast zijn er interne wijzigingen m.b.t. de sorteerhal.

Aanvraagdatum: 29 februari 2024

DSO-kenmerk: 20240229 01405 000

Zaaknummer: Z-2024-004976

Verzenddatum besluit: 20 juni 2024

U kunt dit besluit en de bijbehorende stukken digitaal bekijken via het digitale publicatieblad op officielebekendmakingen.nl. De documenten hangen als ‘Bekijk documenten’ aan deze publicatie (zie linker kolom).

Bezwaar

Als u het niet eens bent met dit besluit en wordt u door dit besluit rechtstreeks in uw belang getroffen, dan kunt u een bezwaarschrift hiertegen indienen. Dit kan tot 6 weken na de dag van verzending van het besluit. Het besluit is toegezonden op 20 juni 2024.

U kunt uw bezwaarschrift op 2 manieren indienen:

Digitaal. Op www.brabant.nl/bezwaar vindt u de link ‘Bezwaar indienen’. U heeft hiervoor een digitale handtekening (DigiD of eHerkenning) nodig.

Per post. Stuur uw bezwaarschrift naar:

Het college van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant, Secretariaat van de hoor- en adviescommissie, Postbus 90151, 5200 MC 's‑Hertogenbosch

In het bezwaarschrift zet u:

• uw naam en adres;

• de datum, het kenmerk en een omschrijving van het besluit waarmee u het niet eens bent;

• de reden waarom u het niet eens bent met ons besluit;

• de datum van uw bezwaarschrift en uw handtekening;

• maakt u namens iemand anders bezwaar? Stuur dan een machtiging mee.

Voeg ook een kopie toe van het besluit waarmee u het niet eens bent. Op deze manier kunnen wij uw bezwaarschrift beter in behandeling nemen.

U kunt het secretariaat van de hoor- en adviescommissie bereiken via telefoonnummer (073) 680 83 04, faxnummer (073) 680 76 80 en e-mailadres bezwaar@brabant.nl.

Aan het indienen van een bezwaar zijn geen kosten verbonden.

Voorlopige voorziening

Als u een bezwaarschrift indient, dan heeft dit geen schorsende werking. Dat betekent dat het besluit

geldt zolang uw bezwaarschrift in behandeling is. Het kan zijn dat u dit niet wilt. Bijvoorbeeld omdat het besluit onherstelbare gevolgen voor u heeft. U kunt gelijktijdig met of na het indienen van een

bezwaarschrift een verzoek om een voorlopige voorziening vragen bij de Rechtbank Oost-Brabant, sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA 's Hertogenbosch.

U kunt ook digitaal verzoeken om een voorlopige voorziening. Zie daarvoor: https://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. U heeft hiervoor een digitale handtekening (DigiD of eHerkenning) nodig.

Er zijn kosten verbonden aan het vragen om een voorlopige voorziening (griffierecht).

Informatie

Aan deze procedure is het zaaknummer Z-2024-004976 gekoppeld. U dient bij correspondentie dit zaaknummer te vermelden. Indien u gebruik maakt van e-mail, dan verzoeken we u het zaaknummer in de onderwerpregel te plaatsen. Op deze manier wordt uw correspondentie meteen gekoppeld aan het zaaknummer in het zaaksysteem. De correspondentie middels e-mail dient u te richten aan info@odzob.nl.

 

Naar boven