Aanvraag vergunning voor N228 Haastrecht, verwijderen laagspanningskabel Provincialeweg Oost (34354)

De provincie Zuid-Holland heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het verwijderen van een laagspanningskabel middels open ontgraving in de berm van het fietspad langs de provinciale weg N228, plaatselijke bekend als Provincialeweg Oost 8, a, tussen hmp 4.6 en 4.7. (zuidzijde), te Haastrecht.

Waarom publiceert de provincie Zuid-Holland dit bericht?

Een omgevingsvergunning wordt bij de provincie Zuid-Holland aangevraagd om toestemming te krijgen om een activiteit uit te mogen voeren. Met dit bericht laat de provincie Zuid-Holland u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u hier op tijd op reageren.

Wanneer neemt de provincie Zuid-Holland een besluit over de aanvraag van de vergunning?

De provincie Zuid-Holland heeft de aanvraag voor een vergunning ontvangen op 28-05-2024. De aanvraag wordt behandeld volgens de uitgebreide procedure. Als de provincie Zuid-Holland van plan is de vergunning te verlenen, publiceert de provincie Zuid-Holland daarover een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de vergunning die de provincie van plan is te verlenen zowel fysiek als digitaal bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.

Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?

U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u contact opnemen met de provincie Zuid-Holland. Dit kan via het telefoonnummer 070 441 66 11.

Naar boven