Ontwerpbeschikking uitgebreid Wabo voor het opwaarderen van het bestaande Schouwpad gelegen in Kleine Karolinapolder te Steenbergen, kadastraal bekend gemeente Dinteloord, sectie A perceelnummers 664, 726, 727 en 901 – OLO 7531777- Z2024-00015212 - DTO02 A 901

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant, ontwerpbeschikking, coördinatieregeling artikel 9e lid 1 jo. 9f Electriciteitswet, uitgebreide procedure afdeling 3.4 Awb jo paragraaf 3.3Wabo. Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant hebben een aanvraag omgevingsvergunning ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht ontvangen van RWE Windpower Netherlands B.V.

De aanvraag betreft een tijdelijke vergunning voor de duur van tien jaar, voor het opwaarderen van het bestaande Schouwpad, gelegen in Kleine Karolinapolder te Steenbergen, kadastraal bekend gemeente Dinteloord, sectie A perceelnummers 664, 726, 727 en 901. Deze opwaardering houdt in het verbreden en verstevigen van het bestaande Schouwpad en het verflauwen van de haakse bocht daarin, zodat het Schouwpad als bouw-/werkweg kan worden gebruikt voor het vervoer van materieel en materiaal naar Windpark Karolinapolder.

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant maken bekend dat zij voornemens zijn in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht de vergunning op de aanvraag te verlenen, onder toepassing van artikel 2.12, eerste lid aanhef en onder a, sub 2˚ Wabo jo. Artikel 4, lid 11, bijlage II Besluit omgevingsrecht (Bor).

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen vanaf 19 juni 2024 tot en met 30 juli 2024 ter inzage bij de gemeente Steenbergen. Voor locatie, tijdstippen en dagen waarop u de stukken in kunt zien, verwijzen wij naar de website van de gemeente.

U kunt dit besluit en de bijbehorende stukken digitaal bekijken via het digitale publicatieblad op officielebekendmakingen.nl. De documenten hangen als ‘Bekijk documenten’ aan deze publicatie (zie linker kolom).

Indien u vragen of opmerkingen hebt, kunt u contact opnemen met de behandelaar op telefoonnummer 013-206 01 00

Een ieder kan tot en met 30 juli 2024 ten aanzien van de ontwerpbeschikking schriftelijk of mondeling zienswijzen inbrengen bij Omgevingsdienst Midden- en West Brabant. Voor het mondeling inbrengen van zienswijzen bestaat binnen deze periode de mogelijkheid tot het houden van een hoorzitting. Een verzoek daartoe dient binnen drie weken na begindatum ter inzage legging bij Omgevingsdienst Midden- en West Brabant te worden ingediend.

Informatie

Aan deze procedure is het zaaknummer Z2024-00015212 gekoppeld. U dient bij correspondentie dit zaaknummer te vermelden. Indien u gebruik maakt van e-mail, dan verzoeken we u het zaaknummer in de onderwerpregel te plaatsen. De correspondentie middels e-mail dient u te richten aan info@omwb.nl.

Naar boven