Kennisgeving ontwerpbeschikking omgevingsvergunning, kruising Plesmanlaan (N206) en Einsteinweg te Leiden

Onderwerp

Omgevingsdienst Haaglanden geeft namens Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland kennis van het voornemen om een omgevingsvergunning als bedoeld in de Omgevingswet te verlenen.

De ontwerpbeschikking betreft het aanleggen van een stadswarmteleiding voor het verbinden van een piek- en backupvoorziening (PBU Leiden) met het bestaande warmtenet op locatie kruising Plesmanlaan (N206) en Einsteinweg te Leiden.

De ontwerpbeschikking ziet op de volgende activiteiten: een Natura 2000-activiteit als bedoeld in artikel 5.1, eerste lid, onder e, van de Omgevingswet.

Inzage en zienswijze

De ontwerpbeschikking en de relevante documenten liggen vanaf 18 juni 2024 tot en met 29 juli 2024 ter inzage. Gedurende deze termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze over de ontwerpbeschikking naar voren brengen.

Een schriftelijke zienswijze moet het zaaknummer 01102688, naam en adres van de indiener en de datum bevatten en kan worden gezonden aan Omgevingsdienst Haaglanden, Postbus 14060, 2501 GB Den Haag, of via e-mail: vergunningen@odh.nl.

Voor informatie over het inzien van de ontwerpbeschikking en de relevante documenten verwijzen wij naar de gemeente Leiden.

Inlichtingen

Voor nadere inlichtingen en/of (fysieke) ter inzagelegging van de ontwerpbeschikking en de relevante documenten kunt u zich wenden tot de afdeling Toetsing & Vergunningverlening Milieu, e-mailadres: vergunningen@odh.nl.

Naar boven