Kennisgeving beschikking omgevingsvergunning, Kweldamweg 4A te Molenaarsgraaf

Onderwerp

Omgevingsdienst Haaglanden geeft namens Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland kennis van het besluit om een omgevingsvergunning als bedoeld in de Omgevingswet te verlenen. De beschikking betreft het uitbreiden van een melkrundveehouderij naar 291 melkkoeien en 25 stuks vrouwelijk jongvee en het realiseren van een stal, gelegen aan de Kweldamweg 4A, 2973 LA te Molenaarsgraaf.

De beschikking ziet op het verlenen van de omgevingsvergunning voor de volgende activiteit: een Natura 2000-activiteit als bedoeld in artikel 5.1, eerste lid, onder e, van de Omgevingswet.

Inzage en beroep

De beschikking en de relevante documenten liggen vanaf 15 juni 2024 ter inzage. Een belanghebbende en degene die tijdig een zienswijze heeft ingediend over de ontwerpbeschikking, kunnen tot en met 29 juli 2024 een beroepschrift indienen bij de Rechtbank van Den Haag, sector Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag, onder vermelding van het zaaknummer 01095753.

Bij een spoedeisend belang kunnen een belanghebbende en degene die tijdig een zienswijze over de ontwerpbeschikking heeft ingediend, tevens een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Den Haag, sector Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag.

Het is ook mogelijk om een beroepschrift of een verzoek om voorlopige voorziening digitaal in te dienen via het Digitaal loket (https://loket.rechtspraak.nl).

Voor de behandeling van zowel een beroep- als een verzoekschrift is griffierecht verschuldigd.

Voor informatie over het inzien van de beschikking en de relevante documenten verwijzen wij naar gemeente Molenlanden.

Inlichtingen

Voor nadere inlichtingen en/of (fysieke) ter inzagelegging van de beschikking en de relevante documenten kunt u zich wenden tot de afdeling Toetsing & Vergunningverlening Milieu, e-mailadres: vergunningen@odh.nl.

Naar boven