Intrekking verkeersbesluit Nr. 5622. N378 hm 4.0 – hm 4.2. verplaatsen (brom)fiets oversteekplaats

Kenmerk: 202400450-01119252

Bevoegdheid

Op grond van artikel 18, eerste lid, onder b, van de Wegenverkeerswet 1994 is Gedeputeerde Staten bevoegd dit verkeersbesluit te nemen. Het betreft namelijk verkeer op wegen onder beheer van de provincie Drenthe.

Overwegingen ten aanzien van dit besluit

Op 23 april 2024 is het verkeersbesluit gepubliceerd ten behoeve van het verplaatsen van de (brom)fiets oversteekplaats gesitueerd aan de N378 ter hoogte van hm 4.2.

Het voornemen was om de (brom)fiets oversteekplaats te verplaatsen naar N378 hm 4.0, ter hoogte van de aansluiting met de Hunzelaan te Gasselternijveen.

Ten aanzien van de te realiseren (brom)fiets oversteekplaats zijn vanuit de omgeving alternatieve oplossingen aangedragen. Deze worden door de provincie verder uitgewerkt en zullen vervolgens aan de omgeving worden voorgelegd.

Vanwege voornoemde beweegreden blijft de huidige situatie vooralsnog gehandhaafd.

Besluit

 

Gezien voorgaande overwegingen is Gedeputeerde Staten van de provincie Drenthe tot het besluit gekomen om:

  • 1.

    Het verkeersbesluit gepubliceerd op 23 april 2024 Nr. 5622, Verkeersbesluit N378 hm 4.0 - hm 4.2, verplaatsen (brom)fiets oversteekplaats, in te trekken.

Gedeputeerde Staten van Drenthe,

 

namens dezen,

ir. J. Supèr,

Themamanager

Projecten Wegen & Vaarwegen

 

Bezwaar

Bent u het niet eens met dit besluit, dan kunt u binnen zes weken na de dag van bekendmaking ervan hiertegen een bezwaarschrift indienen bij het college van Gedeputeerde Staten van Drenthe. De dag van bekendmaking is de dagtekening van het besluit. Voor meer informatie over het indienen van een bezwaarschrift verwijzen wij u naar: www.provincie.drenthe.nl/bezwaarprocedure

Naar boven