Wijzigingsbesluit Nadere Subsidieregels Kwaliteit Limburgse Centra

Gedeputeerde Staten van Limburg maken ter voldoening aan het bepaalde in de Provinciewet en de Algemene Subsidieverordening Provincie Limburg 2023 e.v. bekend dat zij in hun vergadering van 21 mei 2024 hebben vastgesteld:

 

 

WIJZIGINGSBESLUIT NADERE SUBSIDIEREGELS KWALITEIT LIMBURGSE CENTRA

Artikel I Wijziging Nadere Subsidieregels Kwaliteit Limburgse Centra

Artikel 4, onder b, van de Nadere Subsidieregels Kwaliteit Limburgse Centra wordt als volgt gewijzigd:

 

  • ''b)

    het voorstel is planologisch geregeldzodanig dat minstens een ontwerp omgevingsvergunning of ontwerp bestemmingsplan ter inzage is gelegd conform de daartoe geëigende procedures;”

    wordt vervangen door:

  • ''b)

    het voorstel is zodanig planologisch geregeld dat minstens een ontwerp voor wijziging van het bestemmingsplan of het omgevingsplan ter inzage is gelegd, een ontwerp voor een omgevingsvergunning waarmee wordt afgeweken van het bestemmingsplan ter inzage is gelegd of een omgevingsvergunning voor een omgevingsplanactiviteit is verleend;”

Artikel II Overgangsrecht

Aanvragen die op basis van de Nadere Subsidieregels Kwaliteit Limburgse Centra (Pb. 2020, nr. 2224 met wijzigingsbesluiten Pb. 2022, nr. 3900 en Pb. 2023, nr. 1686) zijn ingediend en waarover bij inwerkingtreding van deze wijzigingen nog niet is beslist, worden geacht op basis van de middels dit wijzigingsbesluit gewijzigde Nadere Subsidieregels Kwaliteit Limburgse Centra te zijn ingediend, tenzij Gedeputeerde Staten van oordeel zijn dat de aanvrager in zijn belangen wordt geschaad. In dat laatste geval handelen Gedeputeerde Staten overeenkomstig de Nadere Subsidieregels Kwaliteit Limburgse Centra zoals deze golden voor de inwerkingtreding van dit wijzigingsbesluit (Pb. 2020, nr. 2224 met wijzigingsbesluiten Pb. 2022, nr. 3900 en Pb. 2023, nr. 1686).

Artikel III Inwerkingtreding

Dit besluit treedt de dag na de dag van publicatie in het Provinciaal Blad in werking.

Aldus besloten in de vergadering van Gedeputeerde Staten, gehouden op 21 mei 2024.

Gedeputeerde Staten voornoemd

de voorzitter,

dhr. E.G.M. Roemer

secretaris,

dhr. D. Timmer

Naar boven