Beschikking Omgevingsvergunning, Museumpark 40 te Rotterdam

Onderwerp

Omgevingsdienst Haaglanden geeft namens Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland kennis van het besluit om een omgevingsvergunning als bedoeld in de Omgevingswet te verlenen. De beschikking betreft het reviseren van de op 5 juni 2007, kenmerk DGWM/2007/7971, verleende vergunning m.b.t. het aanleggen van een open bodemenergiesysteem t.b.v. de duurzame koeling en verwarming van een hogeschool op locatie Museumpark 40, 3015 CX te Rotterdam.

De beschikking ziet toe op het reviseren van de omgevingsvergunning voor een milieubelastende activiteit als bedoeld in artikel 5.1, tweede lid, onder b, van de Omgevingswet.

Bezwaar

De verzenddatum van de beschikking is 24 mei 2024. Een belanghebbende kan tot en met 5 juli 2024 een bezwaarschrift indienen bij Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland, t.a.v. het Awb secretariaat, Postbus 90602, 2509 LP Den Haag, met vermelding van het zaaknummer 01099514. Het is ook mogelijk digitaal bezwaar te maken, raadpleeg daarvoor de website van de provincie Zuid-Holland.

Aan de behandeling van een bezwaarschrift zijn voor de indiener geen kosten verbonden.

Bij een spoedeisend belang kan een belanghebbende tevens een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Den Haag, sector Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Het is ook mogelijk om een verzoek om voorlopige voorziening digitaal in te dienen via het Digitaal loket (https://loket.rechtspraak.nl).

Voor de behandeling van een verzoekschrift is griffierecht verschuldigd.

Inlichtingen

Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot de afdeling Toetsing & Vergunningverlening Milieu, e-mailadres: vergunningen@odh.nl.

Naar boven