Provincie Zeeland - Verlening Omgevingsvergunning voor flora- en fauna-activiteit voor schadebestrijding aan de Sint-Bavodijk in Nieuwvliet

Gedeputeerde Staten van Zeeland maken bekend dat zij op 8 mei 2024 een omgevingsvergunning voor een Flora- en Fauna-activiteit in het kader van artikel 5.1 lid 2 onder g van de Omgevingswet hebben verleend aan Stichting Faunabeheereenheid Zeeland. De omgevingsvergunning is verleend voor schadebestrijding op brandgans ten behoeve van het voorkomen van schade aan grasklaver.

 

Ter inzage

U kunt dit besluit en de bijbehorende stukken digitaal bekijken via het digitale publicatieblad op www.officielebekendmakingen.nl. De documenten hangen als ‘Bekijk documenten’ aan deze publicatie (zie linker kolom).

 

Wilt u het besluit en de bijbehorende stukken fysiek inzien, of kopieën ontvangen, dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0118-631011 of een e-mail sturen naar natuurbescherming@zeeland.nl. In beide gevallen dient u het zaaknummer 430124 te vermelden.

 

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen van 29 mei 2024 tot 10 juli 2024 schriftelijk bezwaar maken tegen dit besluit bij: Gedeputeerde Staten van Zeeland, t.a.v. de secretaris van de commissie voor bezwaarschriften, Postbus 6001, 4330 LA Middelburg.

 

In het bezwaarschrift neemt u ten minste op:

 

  • uw naam en adres;

  • de dagtekening van het bezwaarschrift;

  • tegen welk besluit u bezwaar maakt;

  • De redenen waarom u het niet eens bent met het besluit;

     

Uw bezwaarschrift dient ondertekend te zijn. Overschrijding van de inzendtermijn kan ertoe leiden dat met uw bezwaren geen rekening wordt gehouden.

 

Als u overweegt bezwaar te maken, kunt u een informatiefolder aanvragen via telefoonnummer 0118-631000. U kunt de informatie ook vinden op https://www.zeeland.nl/loket/klacht-bezwaar-melding-doorgeven/bezwaar-maken.

 

Wij wijzen u erop dat het bezwaar niet de werking van het besluit schorst. U kunt een verzoek doen tot het treffen van een voorlopige voorziening. U richt het verzoek aan de voorzieningenrechter van de rechtbank Zeeland-West-Brabant, Postbus 90006, 4800 PA Breda. Voor de behandeling van het verzoek is griffierecht verschuldigd.

Naar boven