Provincie Zeeland - Ontwerp omgevingsvergunning voor een Natura 2000-activiteit voor het lozen van spoelwater, afkomstig van het verwerken van importmosselen afkomstig uit Britse, Ierse en Zweedse gebieden bij de deelnemende verwerkende bedrijven op de Oosterschelde en het storten van de vrijkomende tarra op de aangewezen locatie in de Oosterschelde

Gedeputeerde Staten van Zeeland maken op 22 mei 2024 bekend dat zij het voornemen hebben in het kader van artikel 5.1 lid 1 aanhef en onder e van de Omgevingswet vergunning te verlenen aan de Vereniging Schelpdierhandel voor het lozen van spoelwater, afkomstig van het verwerken van importmosselen afkomstig uit Britse, Ierse en Zweedse gebieden bij de deelnemende verwerkende bedrijven (zie bijlage 2) op de Oosterschelde en het storten van de vrijkomende tarra op de aangewezen locatie in de Oosterschelde.

 

Ter inzage

U kunt dit ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken digitaal bekijken via het digitale publicatieblad op www.officielebekendmakingen.nl. De documenten hangen als ‘Bekijk documenten’ aan deze publicatie (zie linker kolom).

Wilt u het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken fysiek inzien, of kopieën ontvangen, dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0118-631011 of een e-mail sturen naar natuurbescherming@zeeland.nl. Vermeld hierbij altijd het zaaknummer 433597.

 

Zienswijze

Gedurende zes weken na de publicatiedatum wordt een ieder in de gelegenheid gesteld om schriftelijk of mondeling een zienswijze met betrekking tot het ontwerpbesluit in te dienen bij het Gedeputeerde Staten van Zeeland, Postbus 6001, 4330 LA Middelburg.

Wanneer wij binnen de door ons gestelde termijn geen reactie hebben ontvangen, gaan wij ervan uit dat de noodzaak om van deze gelegenheid gebruik te maken bij niemand aanwezig is.

 

Naar boven