Bekendmaking ontwerpbesluit verlenen omgevingsvergunning t.b.v. de verwerking van lithium ion batterijen op de locatie Fornheselaan 198 in Den Dolder

Gedeputeerde Staten van Utrecht zijn voornemens aan Hoffland B.V. een tijdelijke omgevingsvergunning te verlenen in het kade van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), voor een proefneming van de verwerking van lithium ion batterijen, voor een termijn van één jaar op de locatie Fornheselaan 198 in Den Dolder. Het ontwerpbesluit heeft zaakkenmerk: Z/24/1114288.

Zienwijze

Voordat wij het besluit nemen om de omgevingsvergunning te verlenen, kan hierover door iedereen een zienswijze worden ingediend. Dit kan binnen zes weken vanaf de terinzagelegging van dit ontwerpbesluit.

Deze termijn loopt van woensdag 8 mei tot en met dinsdag 18 juni 2024. U kunt uw zienswijze schriftelijk, mondeling of digitaal indienen. Richt uw schriftelijke zienswijze aan: RUD Utrecht, postbus 85242, 3508 AE Utrecht, of per e-mail aan info@rudutrecht.nl. Vermeldt u hierbij ons zaakkenmerk: Z/24/1114288. Wilt u mondeling een zienswijze indienen, maakt u daarvoor dan een afspraak via 030-7023300. Van de mondelinge zienswijze wordt een kort verslag gemaakt.

U kunt het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken opvragen bij de RUD Utrecht via info@rudutrecht.nl of 030-7023300. Vermeldt u hierbij ons zaakkenmerk: Z/24/1114288. U kunt de stukken ook inzien bij de RUD Utrecht, Archimedeslaan 6 in Utrecht.

Geen beroep

Tegen het ontwerpbesluit kan geen beroep worden ingediend. Het indienen van beroep is pas mogelijk nadat een besluit is genomen.

Meer informatie ?

Heeft u vragen? Neemt u dan contact op met de RUD Utrecht via telefoonnummer 030-7023300 of info@rudutrecht.nl. Vermeldt u hierbij het hierboven genoemde zaakkenmerk. Wilt u op de hoogte blijven van publicaties van de overheid over uw omgeving? Abonneert u zich dan via https://www.overheid.nl/ op de e-mailservice. U krijgt dan bericht als er een melding of besluit wordt gepubliceerd over een locatie in uw buurt.

Naar boven