Kennisgeving besluit - reguliere procedure Wabo - Wijzigen van de voorgevel en een interne verbouwing van de fabriek, Brugstraat 13 Erp, Z/213567

April 2024, ’s-Hertogenbosch

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant maken bekend dat zij van Fransen Gerrits Vastgoed B.V. een aanvraag voor een vergunning ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht hebben ontvangen. De aanvraag betreft het gedeeltelijk wijzigen van de voorgevel van de fabriek en de realisatie van een nieuwe centrale bedieningskamer binnen de fabriek, binnen de inrichting aan de Brugstraat 13 te Erp. De vergunning heeft betrekking op de volgende Wabo-activiteiten: het (ver)bouwen van een bouwwerk; het afwijken van de regels van het bestemmingsplan (binnenplanse afwijking); het milieuneutraal veranderen van de inrichting.

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant maken bekend dat zij de vergunning voor de aanvraag verlenen. Aan de verlening van de vergunning zijn voorschriften verbonden.

Inzage

De beschikking ligt digitaal ter inzage en is te downloaden via de officiële bekendmaking op overheid.nl (zie www.officielebekendmakingen.nl, ‘Bekijk documenten’ in de linkerkolom van de publicatie). U kunt hiervoor ook terecht bij de gemeente Meierijstad. Vanaf het moment van terinzagelegging is de beschikking ook te vinden op de website van provincie Noord Brabant: https://www.brabant.nl/loket/vergunningen-meldingen-en-ontheffingen.

Bezwaar

Tegen dit besluit bestaat de mogelijkheid om schriftelijk bezwaar in te dienen. Verstuur uw bezwaar binnen 6 weken na de verzenddatum (d.d. 2 mei 2024) van dit besluit.

U kunt uw bezwaarschrift op 2 manieren indienen:

• Digitaal. Op www.brabant.nl/bezwaar vindt u de link ‘Bezwaar indienen’. U heeft hiervoor een digitale handtekening (DigiD of eHerkenning) nodig.

• Per post. Stuur uw bezwaarschrift naar: Het college van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant, Secretariaat van de hoor- en adviescommissie, Postbus 90151, 5200 MC 's-Hertogenbosch.

In het bezwaarschrift zet u:

• uw naam en adres;

• datum, kenmerk en een omschrijving van het besluit waarmee u het niet eens bent;

• de reden waarom u het niet eens bent met het besluit;

• de datum van uw bezwaarschrift en uw handtekening;

• maakt u namens iemand anders bezwaar? Stuur dan een machtiging mee.

Voeg ook een kopie toe van het besluit waarmee u het niet eens bent. Op deze manier kunnen wij uw bezwaarschrift beter in behandeling nemen. U kunt het secretariaat van de hoor- en adviescommissie bereiken via telefoon (073) 680 83 04, faxnummer (073) 680 76 80 en e-mailadres bezwaar@brabant.nl.

Aan het indienen van een bezwaar zijn geen kosten verbonden.

Voorlopige voorziening

Als u een bezwaarschrift indient, dan heeft dit geen schorsende werking. Dat betekent dat het besluit geldt zolang uw bezwaarschrift in behandeling is. Het kan zijn dat u dit niet wilt. U kunt gelijktijdig met of na het indienen van een bezwaarschrift een verzoek om een voorlopige voorziening vragen bij de Rechtbank Oost-Brabant, sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA 's-Hertogenbosch. U kunt ook digitaal verzoeken om een voorlopige voorziening. Zie daarvoor: http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. U heeft hiervoor een digitale handtekening (DigiD of eHerkenning) nodig.

Aan deze procedure is het zaaknummer Z/213567 gekoppeld. Bij correspondentie graag dit kenmerk vermelden. Correspondentie middels e-mail kunt u richten aan info@odbn.nl.

Naar boven