Beschikking omgevingsvergunning voor Coöperatie Arkervaart-BramecoZon U.A. – Hastelweg 159 te Eindhoven.

Kennisgeving beschikking omgevingsvergunning uitgebreide procedure.

1 mei 2024, Eindhoven

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant hebben een aanvraag voor een vergunning ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht ontvangen van Coöperatie Arkervaart-BramecoZon U.A. De aanvraag betreft het vernieuwen en verplaatsen van de maal-menglijn, het verplaatsen van de melassemixer, het bouwen van een nieuwe dakopbouw, het verlengen van de elevator, het verlengen van de bestaande schoorstenen en het veranderen van de bedrijfstijden naar productie op maandag tot en met zaterdag, met incidentele productiedagen op zondag voor de inrichting gelegen aan Hastelweg 159 te Eindhoven.

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht de vergunning voor de aanvraag verlenen.

De aanvraag, de beschikkingen de bijbehorende stukken liggen vanaf 3 mei 2024 tot en met 13 juni 2024ter inzage bij de gemeente Eindhoven. Voor locatie, tijdstippen en dagen waarop u de stukken in kunt zien, verwijzen wij naar de website van de gemeente.

U kunt dit besluit en de bijbehorende stukken digitaal bekijken via het digitale publicatieblad op officielebekendmakingen.nl. De documenten hangen als ‘Bekijk documenten’ aan deze publicatie (zie linker kolom).

De beschikking is ook te bekijken op de website 'www.brabant.nl'. Indien u vragen of opmerkingen hebt, kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar op telefoonnummer 088 36 90 369.

Beroep

Bent u het niet eens met dit besluit, dan kunt u een beroepschrift indienen bij de Rechtbank Oost-Brabant, sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA 's-Hertogenbosch. Verstuur uw beroepschrift binnen 6 weken na de dag waarop dit besluit ter inzage is gelegd.

In het beroepschrift zet u:

  • 1.

    uw naam en adres;

  • 2.

    de datum en een omschrijving van het besluit waarmee u het niet eens bent;

  • 3.

    de reden waarom u het niet eens bent met ons besluit;

  • 4.

    de datum van uw beroepschrift en uw handtekening.

U kunt ook digitaal beroep instellen bij de rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.

U heeft hiervoor een digitale handtekening (DigiD of eHerkenning) nodig.

Voorlopige voorziening

Als u een bezwaarschrift indient, dan heeft dit geen schorsende werking. Dat betekent dat het besluit geldt zolang uw bezwaarschrift in behandeling is. Het kan zijn dat u dit niet wilt. Bijvoorbeeld omdat het besluit onherstelbare gevolgen voor u heeft. U kunt gelijktijdig met of na het indienen van een bezwaarschrift een verzoek om een voorlopige voorziening vragen bij de Rechtbank Oost-Brabant, sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA 's‑Hertogenbosch.

U kunt ook digitaal verzoeken om een voorlopige voorziening. Zie daarvoor: http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. U heeft hiervoor een digitale handtekening (DigiD of eHerkenning) nodig.

Er zijn kosten verbonden aan het vragen van een voorlopige voorziening (griffierecht)

Aan deze procedure is het kenmerk HZ_WABO-2022-6031 gekoppeld. U dient bij correspondentie dit kenmerk te vermelden

Naar boven