Provincie Noord-Brabant – ambtshalve beschikking omgevingsvergunning – SABIC Innovative Plastics B.V. - Plasticslaan 1, 4612PX Bergen op Zoom

Omgevingswet – Uitgebreide procedure

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant, maken bekend dat zij voornemens zijn de volgende omgevingsvergunning ambtshalve te wijzigen:

Bedrijf: SABIC Innovative Plastics B.V.

Locatie: Plasticslaan 1, 4612PX Bergen op Zoom

Activiteit: Milieu

  • 1.

    wijziging van een milieubelastende activiteit

Voor: het opnemen van een tijdelijke lozingseis voor PFBS

Zaaknummer: Z2024-00004895

Stukken inzien en zienswijzen geven

De ontwerp beschikking en de bijbehorende stukken liggen vanaf 3 mei 2024 tot en met 14 juni 2024 ter inzage bij de gemeente Bergen op Zoom. Voor locatie, tijdstippen en dagen waarop u de stukken in kunt zien, verwijzen wij naar de website van de gemeente.

U kunt dit besluit en de bijbehorende stukken digitaal bekijken via het digitale publicatieblad op officielebekendmakingen.nl. De documenten hangen als ‘Bekijk documenten’ aan deze publicatie (zie linker kolom).

Een ieder kan schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen. Dit kan tot en met 14 juni 2024. In de schriftelijke zienswijzen neemt u, naast uw inhoudelijke zienswijzen, het volgende op: uw naam en adres, de datum en een omschrijving van het ontwerpbesluit.

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant, p/a Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant, Postbus 75, 5000AB Tilburg, of aan info@omwb.nl.

Voor het mondeling inbrengen van zienswijzen bestaat binnen deze periode de mogelijkheid tot het houden van een hoorzitting. Een verzoek daartoe dient binnen drie weken na de begindatum van de terinzagelegging bij de Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant te worden ingediend.

Informatie

Aan deze procedure is het zaaknummer Z2024-00004895 gekoppeld. U dient bij correspondentie dit zaaknummer te vermelden. Indien u gebruik maakt van e-mail, dan verzoeken we u het zaaknummer in de onderwerpregel te plaatsen. De correspondentie middels e-mail dient u te richten aan info@omwb.nl.

Tilburg, 2 mei 2024

Naar boven