Provincie Zeeland - Toestemming voor leggen, hebben en onderhouden van een rioolpersleiding aan de N689 Rijksweg 60 tussen km 6,750 en km 8,550

De Provincie Zeeland heeft onder zaaknummer 432830 een omgevingsvergunning verleend. De Provincie Zeeland geeft hiermee toestemming voor leggen, hebben en onderhouden van een rioolpersleiding aan de N689 Rijksweg 60 tussen km 6,750 en km 8,550. De persleiding wordt aangelegd om het gebied ten westen van de veerhaven Perkpolder te ontwikkelen.

 

Waarom publiceert de Provincie Zeeland dit bericht?

Een omgevingsvergunning wordt bij de Provincie Zeeland aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen aan een provinciale weg. Met dit bericht laat de Provincie Zeeland u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. U kunt nu reageren als u het hier niet mee eens bent. In de periode tot zes weken na de dag van bekendmaking kunt u ook de documenten met informatie over de vergunning zowel fysiek als digitaal bekijken. De documenten kunt u digitaal bekijken bij deze publicatie. U kunt op afspraak de stukken fysiek inzien in het Provinciehuis, Abdij 6 in Middelburg. U kunt hiervoor contact opnemen met het informatiecentrum: 0118-631011. In alle gevallen dient u het zaaknummer 432830 te vermelden.

 

 

Bent u het niet eens met de vergunning?

U kunt de Provincie Zeeland tot zes weken na de dag van bekendmaking laten weten dat u het niet eens bent met de vergunning. Dit heet bezwaar maken. U kunt bezwaar maken als de vergunning tegen uw belangen ingaat. Belanghebbenden kunnen schriftelijk bezwaar maken tegen dit besluit bij: Gedeputeerde Staten van Zeeland, t.a.v. de secretaris van de commissie voor bezwaarschriften, Postbus 6001, 4330 LA Middelburg. In het bezwaarschrift neemt u ten minste op uw naam en adres, de dagtekening van het bezwaarschrift, het zaaknummer, tegen welk besluit u bezwaar maakt en waarom. Het bezwaarschrift dient te worden ondertekend. U moet het bezwaarschrift indienen binnen zes weken na de dag waarop dit besluit is bekendgemaakt. Doorgaans is dat de dag na de datum van verzending. Overschrijding van de inzendtermijn kan ertoe leiden dat met uw bezwaren geen rekening wordt gehouden.

Als u overweegt bezwaar te maken, kunt u een informatiefolder aanvragen op telefoonnummer 0118-631000. U kunt de informatie ook downloaden via https://www.zeeland.nl/bezwaar-maken 

 

 

Wilt u de start van de activiteiten tegenhouden?

Wanneer de activiteiten niet kunnen worden teruggedraaid, dan kunt u de rechtbank Zeeland-West Brabant vragen de start van de activiteiten tegen te houden voordat de Provincie Zeeland een besluit heeft genomen over uw bezwaar. Dit heet het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening. Dit kan schriftelijk of online via de website van de rechtbank. Voor meer informatie kunt u de rechtbank bellen. Dit kan via het telefoonnummer 088 361 60 00. U moet voor het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening een bedrag aan de rechtbank betalen.

 

Naar boven