Kennisgeving voornemen tot vestigen van een zakelijk recht van opstal op grond van de Provincie Limburg ten behoeve van TenneT TSO B.V.

 

Gedeputeerde Staten van Limburg maken bekend dat de Provincie voornemens is om 20 dagen na de datum van deze publicatie of daarna een zakelijk recht van opstal te vestigen t.b.v. TenneT TSO B.V. op het volgende perceel:

 

  • -

    Kadastrale gemeente Born, sectie I, nummer 1399, gedeeltelijk groot ca 1600 m2

Vanwege de levering van noodzakelijke nutsvoorzieningen is TenneT TSO B.V. genoodzaakt om een ondergrondse hoogspanningsverbinding aan te leggen. Met oog voor het publieke belang en een goede infrastructuur is de Provincie Limburg voornemens om een zakelijk recht van opstal te vestigen op en in het bovenstaande perceel ten behoeve van TenneT TSO B.V.

 

Er is in Limburg slechts één gereguleerde hoogspanningsnetbeheerder voor de levering van elektriciteit en om die reden meent de Provincie Limburg redelijkerwijs dat Tennet TSO B.V. als enige serieuze gegadigde in aanmerking komt voor het vestigen van een zakelijk recht van opstal op en in een het bovenstaande perceel.

 

De Provincie Limburg is daarom voornemens 20 dagen na de datum van deze publicatie over te gaan tot het vestigen van een zakelijk recht van opstal op Provinciaal eigendom ten behoeve van TenneT TSO B.V. Andere partijen die eveneens menen als serieuze gegadigde in aanmerking te komen, kunnen zich binnen 20 dagen na datum van deze publicatie gemotiveerd melden bij de Provincie Limburg. Dit kan door het versturen van een e-mail aan vastgoedbeheer@prvlimburg.nl, onder vermelding van: ‘Interesse perceel Born sectie I nummer 1399’.

 

Volledigheidshalve wordt opgemerkt dat de thans gestelde termijn een uiterlijke termijn is en dat een nadere verlenging van deze termijn niet aan de orde is.

 

Naar boven