Beslissing m.e.r.-beoordeling ten behoeve van DOC Kaas B.V. te Hoogeveen voor het uitbreiden van de productiecapaciteit

 

Gedeputeerde Staten van Drenthe maken bekend dat zij een beslissing hebben genomen op de op 18 december 2023 ontvangen m.e.r.-aanmeldingsnotitie van DOC Kaas B.V., Buitenvaart 4001 te Hoogeveen, in verband met het uitbreiden van de productiecapaciteit.

 

Terinzagelegging

De mededeling, de aanmeldingsnotitie en de beslissing liggen van 23 april 2024tot en met 3 juni 2024 als volgt ter inzage:

- op afspraak bij de gemeente Hoogeveen, Raadhuisplein 24 te Hoogeveen. Via 14 0528 kunt u een afspraak maken om de stukken in te zien;

- bij de provincie Drenthe, Westerbrink 1 te Assen op werkdagen van 8.00 uur tot 17.00 uur.

De kennisgeving van het besluit vindt plaats op www.officielebekendmakingen.nl. Daarnaast kunt u de informatie ook vinden in het lokale huis-aan-huisblad en op de website van de provincie Drenthe.

 

Bezwaar en voorlopige voorziening

Dit besluit wordt gezien als een voorbereidingsbesluit als bedoeld in artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht. Tijdens de toekomstige procedure voor een omgevingsvergunning bestaat de gelegenheid tot het indienen van zienswijzen en eventueel beroep. Daarbij kan ook dit m.e.r.-beoordelingsbesluit worden betrokken.

 

Tegen dit m.e.r.-beoordelingsbesluit besluit kan alleen bezwaar worden gemaakt door een belanghebbende, die rechtstreeks in zijn belang wordt getroffen. Deze belanghebbenden kunnen binnen zes weken na de datum van verzending van het besluit bezwaar maken door het indienen van een gemotiveerd bezwaarschrift. U richt het bezwaarschrift aan Gedeputeerde Staten van Drenthe, Postbus 122, 9400 AC Assen.

 

Inlichtingen

Voor nadere inlichtingen over de beslissing kan contact worden opgenomen met het Bedrijfsbureau van de Regionale Uitvoeringsdienst, telefoonnummer 0800-9102.

 

Naar boven