Provincie Utrecht - Omgevingswet - Definitieve beschikking – Omgevingsvergunning flora-en fauna-activiteit Monnikenboschpad wegvak 57 in Amersfoort

KENNISGEVING

Gedeputeerde Staten van Utrecht hebben besloten, op basis van de Omgevingswet, in te stemmen met de aangevraagde wijziging van de omgevingsvergunning met zaaknummer Z2023-00000715. Het wijzigingsbesluit heeft zaaknummer Z-PU-2024-000841. Aan de omgevingsvergunning zijn voorschriften verbonden.

Inwerkingtreding

Dit besluit treedt in werking vanaf het moment dat het aan de aanvrager (of in het geval van een gemachtigde: aan de gemachtigde) verzonden is of uitgereikt is aan hen.

Bezwaar indienen

Belanghebbenden kunnen bij Gedeputeerde Staten van Utrecht bezwaar indienen tegen dit besluit binnen zes weken na de verzenddatum van deze beschikking. De datum van ontvangst van het ondertekende bezwaarschrift bepaalt of het binnen deze termijn van zes weken valt. We raden u daarom aan zo snel mogelijk het bezwaarschrift in te dienen.

U kunt op de volgende manieren een bezwaarschrift indienen:

 

  • 1.

    Via het digitale formulier met DigiD- of eHerkenning-ondertekening of via de printversie van dit formulier. U vindt dit formulier op www.provincie-utrecht.nl (zoekterm “Bezwaar tegen beslissing provincie”).

  • 2.

    Via een zelfgeschreven bezwaarschrift.

Kunt u nog niet precies aangeven waarom u bezwaar maakt, bijvoorbeeld omdat u hiervoor nog aanvullende informatie of advies nodig heeft? Dan kunt u in het bezwaarschrift-formulier c.q. het zelfgeschreven bezwaarschrift aangeven dat u pro forma bezwaar wilt maken. U kunt dan op een later moment aangeven waarom u bezwaar maakt. Verstuur deze aanvullende bezwaargronden per post binnen vier weken nadat u het bezwaarschrift verstuurd heeft.

Maakt u geen gebruik van het digitale formulier met DigiD- of eHerkenning-ondertekening, maar van de printversie van het formulier of van een zelfgeschreven bezwaarschrift? Onderteken deze dan met een “natte handtekening” en stuur het inclusief eventuele bijlagen per post naar:

Provincie Utrecht

t.a.v. de secretaris van de Awb-adviescommissie

Postbus 80300

3508 TH Utrecht

Aan de behandeling van een bezwaarschrift zijn geen kosten verbonden.

Let op: het indienen van een bezwaarschrift stelt de inwerkingtreding van het besluit niet uit. Vindt u het belangrijk dat een rechter met spoed kijkt naar de werking van het besluit, voordat Gedeputeerde Staten van Utrecht een beslissing nemen op uw bezwaarschrift? Dan heeft u de mogelijkheid een voorlopige voorziening aan te vragen bij de rechtbank. Een voorlopige voorziening is een apart proces, naast de bezwaarprocedure. Het is een speciale maatregel zolang het bezwaar nog in behandeling is. De voorzieningenrechter kijkt in dat geval of er een spoedeisend belang is en komt met een uitspraak of de werkzaamheden op basis van het besluit wel of niet mogen starten of doorgaan. U moet op het moment dat u een voorlopige voorziening aanvraagt al wel een bezwaarschrift ingediend hebben.

Het verzoek om een voorlopige voorziening stuurt u naar:

Voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland

Sector bestuursrecht

Postbus 16005

3500 DA Utrecht

Meer informatie

Heeft u een vraag over deze beschikking? Neem dan contact op met team Vergunningverlening Natuur en Landschap via servicebureau@provincie-utrecht.nl of via het algemeen telefoonnummer van de provincie Utrecht (030 258 91 11, vraag naar het Servicebureau van het team Vergunningverlening Natuur en Landschap). Wanneer u contact opneemt, geef dan het zaaknummer door (dit vindt u in de eerste alinea van deze kennisgeving). Dan kan de provincie Utrecht u zo snel mogelijk helpen.

Naar boven