Kennisgeving vergunning Natura 2000-gebieden Wet natuurbescherming, Vaesrade 2-4, 6361 HH Nuth, 2023-027236

Gedeputeerde Staten van Limburg geven kennis een besluit te hebben genomen voor exploiteren van een manege.

Locatie: Vaesrade 2-4, 6361 HH Nuth

Zaaknummer: 2023-027236

Over het ontwerpbesluit zijn geen zienswijzen ingediend.

Het definitief besluit is ten opzichte van het ontwerpbesluit niet gewijzigd.

Inzage

Het definitief besluit en de bijbehorende stukken liggen, na de dag waarop elektronisch van het besluit is kennisgegeven, gedurende zes weken ter inzage in het Gouvernement, Limburglaan 10 te Maastricht.

Voor het inzien van de stukken kunt u een afspraak maken, tel. +31 (0)43 389 99 99.

Het besluit kunt u op deze pagina aan de linkerzijde inzien.

Beroep

Een belanghebbende, die zienswijzen over het ontwerpbesluit heeft ingediend of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingediend kan, tegen betaling van de verschuldigde griffierechten, beroep instellen bij de Rechtbank Limburg.

U moet dan binnen zes weken na de dag waarop dit besluit ter inzage is gelegd een beroepschrift indienen. Op deze procedure is de Algemene wet bestuursrecht van toepassing.

Het beroepschrift moet worden ondertekend en ten minste bevatten: de naam en het adres van de indiener, de datum, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht alsmede de redenen van het beroep (motivering).

Het beroepschrift moet worden gericht aan: Rechtbank Limburg, locatie Roermond, Sector Bestuursrecht; Postbus 950, 6040 AZ Roermond. Als u een beroepschrift heeft ingediend, dan kunt u tevens de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Limburg verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.rechtspraak.nl.

Informatie

Vergunningen, Toezicht en Handhaving, tel. +31 (0)43 389 99 99.

Naar boven