Provincie Zeeland - Verlening uitgebreide ontwerp-omgevingsvergunning voor vervangen stikstoftank, Herculesweg 35 in Middelburg

Uitgebreide voorbereidingsprocedure

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Onderwerp

Gedeputeerde Staten van Zeeland hebben op 28 december 2023 een aanvraag op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) ontvangen van Synthomer Middelburg B.V. voor de inrichting aan de Herculesweg 35, 4338 PL Middelburg.

 

Het betreft een inrichting voor de productie van harsen bestaande uit drie fabrieken, namelijk de HCR 1 en HCR 2 en de Hydrogenatie (Hydro). Er worden kunstharsen geproduceerd en natuurharsen gemodificeerd.

 

De aanvraag betreft het vervangen van een stikstoftank.

 

Gedeputeerde Staten van Zeeland maken bekend dat zij het voornemen hebben de vergunning te verlenen.

 

Inzage

U kunt de ontwerpbeschikking en overige van belang zijnde stukken tijdens kantooruren van 18 april 2024 tot en met 29 mei 2024 op de volgende plaatsen inzien:

  • -

    de gemeente Middelburg, Kanaalweg 3 te Middelburg, na telefonische afspraak;

  • -

    de DCMR Milieudienst Rijnmond, Parallelweg 1 te Schiedam.

 

Zienswijze

Tijdens de inzage periode kunnen schriftelijk zienswijzen worden ingebracht. Zij moeten worden gericht aan ons college en worden verzonden aan de DCMR Milieudienst Rijnmond. Dit kan per e-mail via info@dcmr.nl of per post via Postbus 843, 3100 AV Schiedam. In deze periode kunnen ook mondeling zienswijzen worden ingebracht. Dit kan telefonisch of na afspraak.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend, als u een zienswijze hebt ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en/of als u belanghebbende bent.

 

Inlichtingen

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de DCMR Milieudienst Rijnmond, via info@dcmr.nl onder vermelding van DCMR zaaknummer: 2410661 en het Olo nummer: 8237079.

Voor de betreffende stukken met betrekking tot deze procedure kunt u op bijgaande link klikken:

https://loket.dcmr.nl/mozard/!suite92.scherm1007?mObj=8960420 

 

Naar boven