Beschikking Wet Bodembescherming - Dokter Stapenséastraat 6-24 (dorpshart) te Leimuiden

Wet bodembeschermingDe Omgevingsdienst West-Holland heeft een melding ontvangen ingevolge artikel 39c (goedkeuring evaluatierapport) en artikel 39d (goedkeuring nazorgplan) van de Wet bodembescherming (Wbb), ingediend door HB Adviesbureau namens Smits Bouwbedrijf. Het betreft een verzoek tot het afgeven van een beschikking inzake de instemming met het ingediende evaluatierapport en nazorgplan voor de locatie Dokter Stapenséastraat 6-24 (dorpshart) te Leimuiden. De locatie is geregistreerd onder de locatiecodes AA188400652, AA188400480 en AA188402197.

Verkorte procedure

De behandeling zal volgens de verkorte procedure verlopen. De beschikking zal

derhalve zonder voorafgaande ontwerpfase worden gepubliceerd. De stukken worden niet ter

inzage gelegd, maar kunnen opgevraagd worden bij de Omgevingsdienst.

Beschikking

Wij hebben besloten in te stemmen met het evaluatierapport en nazorgplan.

Bezwaar

Volgens artikel 7:1 van de Awb kan door de belanghebbende(n) bij de provincie Zuid-Holland een gemotiveerd bezwaarschrift worden ingediend tegen d besluit. Dit moet binnen zes weken na de dag van bekendmaking van dit besluit, onder vermelding van "Awb-bezwaar" in de linkerbovenhoek van enveloppe en bezwaarschrift. Dit bezwaar dient te worden gericht aan Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland, t.a.v. het Awb-secretariaat, Postbus 90602, 2509 LP Den Haag, p/a Omgevingsdienst West-Holland, Postbus 159, 2300 AD Leiden.

 

Vermeld in uw bezwaarschrift

 

  • 1.

    uw naam en adres

  • 2.

    de datum waarop u het bezwaarschrift stuurt

  • 3.

    het zaaknummer

  • 4.

    waar u het niet mee eens bent en waarom

  • 5.

    uw handtekening

U kunt uw bezwaar ook digitaal indienen via de volgende link: https://www.zuid-holland.nl/online-regelen/bezwaar/@8075/bezwaar-beslissing/ 

Naar boven