Omgevingsvergunning en omgevingsvergunning wateractiviteit, verbeteren elektriciteitsnetwerk N375 nabij De Weidenweg te Ruinen

Op 4 april 2024 heeft, het dagelijks bestuur van Waterschap Drents Overijsselse Delta een omgevingsvergunning wateractiviteit verleend (dossiernummer Z/24/059542) en de provincie Drenthe een omgevingsvergunning (dossiernummer 1000755) voor het uitvoeren van werkzaamheden aan kabels/leidingen ten behoeve van het verbeteren van het elektriciteitsnetwerk.

Op de voorbereiding van deze omgevingsvergunningen is de Coördinatieregeling zoals vastgesteld in afdeling 3.5 van de Algemene wet bestuursrecht van toepassing.

De Coördinatieregeling voorziet in één uniforme procedure voor de voorbereiding, totstandkoming en rechtsbescherming van besluiten.

Inzage

U kunt het besluit en de bijbehorende stukken gedurende de bezwaartermijn inzien:

- bij de provincie Drenthe, Westerbrink 1, 9405 BJ te Assen, op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Voor het maken van een afspraak kunt u mailen naar post@drenthe.nl onder vermelding van het dossiernummer.

Bezwaar en voorlopige voorziening

Tegen de besluiten kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de verzenddatum van het besluit bezwaar maken door het indienen van een gemotiveerd bezwaarschrift.

Tot en met 20 mei 2024 kunt u tegen de omgevingsvergunning en/of de omgevingsvergunning wateractiviteit bezwaar maken.

U richt het bezwaarschrift aan het college van Gedeputeerde Staten van Drenthe,

Postbus 122, 9400 AC Assen.

Ook kunt u digitaal bezwaar indienen via de website: Externe link:www.provincie.drenthe.nl/loket/klachten-bezwaar/bezwaar-beroep/bezwaar/

Het indienen van een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking. Dit houdt in dat de aanvrager de vergunning kan gebruiken. Indien u dit wenst te voorkomen kunt u - indien u bezwaar gemaakt heeft en onverwijlde spoed dat vereist - een voorlopige voorziening vragen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. U kunt ook digitaal procederen. Meer informatie vindt u op de website van de Rechtbank.

 

Naar boven