Kennisgeving voornemen tot verlenging van koopoptie van grond van de Provincie Limburg in Wanssum

Gedeputeerde Staten van Limburg maken bekend dat de Provincie Limburg voornemens is om 20 dagen na de datum van deze publicatie of daarna de koopoptie te verlengen aan Kersten Europe Holding BV (gevestigd te Piet van Elsstraat 7, 5861 AW te Wanssum), het volgende gedeeltelijke perceel:

  • -

    Kadastrale gemeente Wanssum, sectie C, nummer 1895, gedeeltelijk groot ongeveer 3.000 m².

In het kader van de gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum zijn, in de ruilovereenkomst getekend op 12 en 13 september 2019, afspraken gemaakt met de firma Kersten Europe Holding BV. Van Kersten Europe Holding BV is een oppervlakte nodig om de gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum te realiseren. Als onderdeel van de afspraken heeft de Provincie een koopoptie verleend op een gedeelte van bovengenoemd perceel. De Provincie heeft nog niet aan haar inspanningen kunnen voldoen en is daarom voornemens om de koopoptie te verlengen tot en met 31 december 2025.

Kersten Europe BV is in deze de enige serieuze gegadigde omdat zij in het kader van de gebiedsontwikkeling de benodigde industriepercelen hebben geleverd middels een overeenkomst waarin tevens deze koopoptie is opgenomen.

 

De Provincie Limburg gaat 20 dagen na de datum van deze publicatie over tot het verlengen van de koopoptie aan Kersten Europe BV. Andere partijen die eveneens menen als serieuze gegadigde in aanmerking te komen, kunnen zich binnen 20 dagen na datum van deze publicatie gemotiveerd melden bij de Provincie Limburg. Dit kan door het versturen van een e-mail aan vastgoedbeheer@prvlimburg.nl, onder vermelding van: “Interesse perceel Wanssum, sectie C, nummer 1895”.

 

Volledigheidshalve wordt opgemerkt dat de thans gestelde termijn een uiterlijke termijn is en dat een nadere verlenging van deze termijn niet aan de orde is.

Naar boven