Provincie Zeeland - Ontwerp omgevingsvergunning voor het plaatsen van 4 opslagtanks, accepteren van twee extra producten, plaatsen van een warmwaterketel, plaatsen van een weegbrug met aanpassing rijroutes en het uitbreiden van de inrichting, Oostelijke Kanaalweg 22 in Wemeldinge

Gedeputeerde Staten van Zeeland willen een omgevingsvergunning verlenen aan Ecotank B.V., Oostelijke Kanaalweg 22 in Wemeldinge. Het gaat om een vergunning op basis van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en gaat om het veranderen van het bedrijf door het plaatsen van 4 opslagtanks; het accepteren van twee extra producten; het plaatsen van een warmwaterketel; het plaatsen van een weegbrug met aanpassing de rijroutes; en het uitbreiden de oppervlakte van het bedrijf.

 

U kunt de ontwerp omgevingsvergunning bekijken van 28 maart 2024 tot en met 8 mei 2024 bij de publieksbalie van de gemeente Terneuzen, Stadhuisplein 1 in Terneuzen, van maandag tot en met vrijdag van 12.00 tot 16.30 uur en/of tijdens openingstijden in het gemeentehuis van Kapelle, Kerkplein 1 in Kapelle.

 

U kunt de ontwerp omgevingsvergunning ook digitaal bekijken. Onderaan de webpagina van de link kunt u filteren op bedrijf, dan kunt u “Ecotank B.V. – Oostelijke Kanaalweg 22 Wemeldinge – ontwerpvergunning uitbreiding” aanklikken om de ontwerp omgevingsvergunning te bekijken.

Mocht de link niet werken, dan kunt u de ontwerp omgevingsvergunning ook bekijken door naar de website van RUD Zeeland te gaan (www.rud-zeeland.nl). U klikt daar op “Actueel” en u klikt vervolgens op “Lopende besluiten”. Onderaan die pagina kunt u filteren op bedrijf, dan kunt u “Ecotank B.V. – Oostelijke Kanaalweg 22 Wemeldinge – ontwerpvergunning uitbreiding” aanklikken om de ontwerp omgevingsvergunning te bekijken.

 

U kunt tot en met 8 mei 2024 schriftelijk reageren op de ontwerp omgevingsvergunning bij RUD Zeeland, Postbus 35, 4530 AA Terneuzen. Dit heet het indienen van een zienswijze. Hierbij kunt u aangeven dat uw persoonlijke gegevens niet bekend worden gemaakt. In dezelfde periode kunt u ook mondeling reageren op de ontwerp omgevingsvergunning. Hiervoor moet u eerst een telefonische afspraak maken.

 

Wanneer u vragen heeft over deze ontwerp omgevingsvergunning, kunt u contact opnemen met RUD Zeeland (tel. 0115 – 745 100). Ook kunt u hier terecht voor een mondelinge toelichting en kopieën van de stukken.

De ontwerp omgevingsvergunning staat geregistreerd onder kenmerk: 00305164.

 

Naar boven