Vuurwerkbesluit; ontbrandingstoestemming aan Dutch Fireworks Professional B.V. te Culemborg ten behoeve van het ontbranden van professioneel-, theater- en consumentenvuurwerk te Eursingerweg 14 te Beilen.

 

Gedeputeerde Staten van Drenthe maken bekend dat zij aan Dutch Fireworks Professional B.V. te Culemborg toestemming verlenen voor het ontbranden van professioneel-, theater- en consumentenvuurwerk, gelegen aan Eursingerweg 14 te Beilen op 31 mei 2024 tussen 21:45 uur en 23:00 uur.

De ontbrandingstoestemming en de bijbehorende stukken liggen vanaf 26 maart gedurende zes weken voor eenieder als volgt ter inzage:

- bij de gemeente Midden-Drenthe;

- bij de provincie Drenthe, Westerbrink 1 te Assen op werkdagen van 8.00 uur tot 17.00 uur.

De kennisgeving van het besluit vindt plaats op www.officielebekendmakingen.nl. Daarnaast kunt u de informatie ook vinden in het lokale huis-aan-huisblad en op de website van de provincie Drenthe.

 

Gedurende deze termijn is het voor belanghebbenden mogelijk tegen de ontbrandingstoestemming bezwaar in te dienen bij Gedeputeerde Staten van Drenthe, Postbus 122, 9400 AC Assen.

Desgewenst kan ook mondeling toelichting op de stukken worden verkregen. Daarvoor kan men telefonisch een afspraak maken met het Bedrijfsbureau van de Regionale Uitvoeringsdienst Drenthe, telefoonnummer 0800-9102.

 

Informatie

Voor nadere informatie kan contact worden opgenomen met het Bedrijfsbureau van de Regionale Uitvoeringsdienst Drenthe, telefoonnummer 0800-9102.

Naar boven