Terinzagelegging ontwerpbesluit Ontgrondingenwet – Noorder Hoofddiep te Nieuweroord

Gedeputeerde Staten van Drenthe leggen een ontwerpbesluit ter inzage omdat zij voornemens zijn om een aanvraag voor een vergunning, op grond van de Ontgrondingenwet, te weigeren. Het betreft een aanvraag voor een vergunning voor het ontgronden van het terrein in de gemeente Hoogeveen, kadastraal bekend Hoogeveen, sectie S, nummer(s) 1637 (gedeeltelijk), 262, 262 en 1668, plaatselijk bekend Noord Hoofddiep te Nieuweroord.

U kunt het besluit en bijlage(n) digitaal inzien. Klik op de link 'Bekijk documenten’ om de documenten te bekijken. Wilt u de overige bijbehorende stukken inzien, dan kunt u contact opnemen met ons Klant Contact Centrum, telefoonnummer (0592) 36 55 55 of een e-mail sturen naar vth@drenthe.nl.

Eenieder kan op grond van het bepaalde in de Algemene wet bestuursrecht, binnen zes weken na de dag van verzending van dit ontwerpbesluit schriftelijk en/of mondeling een zienswijze indienen bij het college van Gedeputeerde Staten van Drenthe met betrekking tot het ontwerpbesluit.

 

Schriftelijk kunt u uw zienswijze indienen bij het college van Gedeputeerde Staten van Drenthe, Postbus 122, 9400 AC Assen.

Via onze website kunt u digitaal een zienswijze indienen. Hiervoor kunt u gebruik maken van het formulier dat te vinden is op www.provincie.drenthe.nl/bezwaarprocedure.  

Als u binnen de gestelde termijn mondeling een zienswijze wilt indienen, dient u daarvoor tijdig een verzoek in te dienen bij vth@drenthe.nl of telefonisch contact op te nemen met ons Klant Contact Centrum, telefoonnummer (0592) 36 55 55

Naar boven