Wet Luchtvaart

Gedeputeerde Staten van Flevoland maken bekend dat er een generieke ontheffing Tijdelijk en Uitzonderlijk Gebruik (TUG) voor het kalenderjaar 2024 is verleend aan:

 

Aanvrager: Heliflight B.V.

Omschrijving: Het landen en stijgen met een helikopter op een nog nader te bepalen locatie voor maximaal 4 vliegbewegingen, 12 dagen per kalenderjaar 2024 in de provincie Flevoland.

 

Ter inzage

Het besluit en de aanvraag zijn vanaf 28 februari 2024 digitaal te bekijken via www.officielebekendmakingen.nl. Indien u vragen of opmerkingen heeft, kunt u contact opnemen via telefoonnummer: 088-6333 000.

 

Bezwaar

Dit besluit treedt in werking op de dag na de verzenddatum. Tegen dit besluit kan door belanghebbenden binnen een termijn van zes weken een bezwaarschrift worden ingediend. De bezwaartermijn begint op de dag na de verzenddatum van dit besluit. Het bezwaarschrift moet verzonden worden aan:

Gedeputeerde Staten van Flevoland

Commissie Bezwaar en Beroep

Postbus 55

8200 AB Lelystad

Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en bevat in ieder geval naam, adres, datum en een omschrijving van het besluit. Ook moet een motivatie worden gegeven waarom bezwaar wordt gemaakt en een kopie van het besluit moet worden bijgevoegd.

 

Voorlopige voorziening

Het besluit treedt de dag na de in deze publicatie genoemde bezwaartermijn in werking. Het indienen van een bezwaarschrift schorst de inwerkingtreding van dit besluit niet. Als de onmiddellijke uitvoering van dit besluit onherstelbare gevolgen met zich meebrengt, kunt u daarnaast een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Midden-Nederland, Afdeling bestuursrecht, o.v.v. voorlopige voorzieningen, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht. In het verzoek moet worden aangegeven waarom sprake is van een spoedeisend belang.

Aan het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening zijn kosten (griffierecht) verbonden. Meer informatie en uitleg over het indienen van een voorlopige voorziening kunt u vinden op www.rechtspraak.nl.

 

Vragen

Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met de OFGV via telefoonnummer: 088 – 63 33 000 of e-mail: info@ofgv.nl.

Kenmerk: Z2023-015484

Naar boven