Aanvraag vergunning voor het innemen van een ligplaats met veerpont Oude Wetering (2575)

De provincie Zuid-Holland heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het innemen van een ligplaats met een veerpont en een roeiboot en het hebben van werken aan weerszijde van de Oude Wetering ter hoogte van kmp. 4.200.

Waarom publiceert de provincie Zuid-Holland dit bericht?

Een omgevingsvergunning wordt bij de provincie Zuid-Holland aangevraagd om toestemming te krijgen om een activiteit uit te voeren. Met dit bericht laat de provincie Zuid-Holland u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.

Wanneer neemt de provincie Zuid-Holland een besluit over de aanvraag van de vergunning?

De provincie Zuid-Holland heeft de aanvraag voor een vergunning ontvangen op 23-01-2024. De aanvraag wordt behandeld volgens de reguliere procedure. Nadat de aanvraag is beoordeeld neemt de provincie een besluit. Voor reguliere aanvragen is de beslistermijn 8 weken. De provincie kan deze termijn verlengen tot 14 weken. Als de vergunning wordt verleend, publiceert de provincie Zuid-Holland een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning zowel fysiek als digitaal bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.

Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?

U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u bellen met de provincie Zuid-Holland. Dit kan via het telefoonnummer 070 441 66 11.

Naar boven