Provincie Zeeland - Definitief besluit afwijzing intrekkingsverzoek uitgebreide omgevingsvergunning vanwege beëindigen activiteiten van het bedrijf, Wervenweg 10 in Sas van Gent

Gedeputeerde Staten van Zeeland hebben besloten om een verzoek tot intrekking af te wijzen. Het verzoek gaat over het intrekken van de omgevingsvergunning(en) van de Zeeuws Vlaamse Asfalt Centrale B.V., gelegen aan Wervenweg 10 in Sas van Gent, vanwege het beëindigen van de activiteiten van het bedrijf.

 

U kunt het besluit bekijken van 15 februari 2024 tot en met 27 maart 2024 bij de publieksbalie van de gemeente Terneuzen, Stadhuisplein 1 in Terneuzen, van maandag tot en met vrijdag van 12.00 tot 16.30 uur.

 

U kunt het besluit ook digitaal bekijken. Onderaan de webpagina van deze link kunt u filteren op bedrijf, dan kunt u “Zeeuws Vlaamse Asfalt Centrale B.V. – Wervenweg 10 Sas van Gent – besluit afwijzing intrekkingsverzoek” aanklikken om het besluit te bekijken.

Mocht de link niet werken, dan kunt u het besluit ook bekijken door naar de website van RUD Zeeland te gaan (www.rud-zeeland.nl). U klikt daar op “Actueel” en u klikt vervolgens op “Lopende besluiten”. Onderaan die pagina kunt u filteren op bedrijf, dan kunt u “Zeeuws Vlaamse Asfalt Centrale B.V. – Wervenweg 10 Sas van Gent – besluit afwijzing intrekkingsverzoek” aanklikken om het besluit te bekijken.

 

Wanneer u belanghebbende bent of wanneer u een niet-belanghebbende bent die eerder een ontvankelijke zienswijze heeft ingediend tegen het ontwerpbesluit, kunt u tot en met 27 maart 2024 tegen het besluit in beroep gaan. Dat doet u bij de rechtbank Zeeland-West Brabant, Afdeling Bestuursrechtspraak locatie Breda, team bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda.

 

Het besluit treedt op 28 maart 2024 in werking, tenzij een voorlopige voorziening is aangevraagd. Dit kan bij de voorzieningenrechter van de afdeling bestuursrecht van de rechtbank Zeeland-West Brabant, locatie Breda, team bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda. U kunt ook online een beroepschrift indienen en/of een voorlopige voorziening aanvragen via de website: https://www.rechtspraak.nl/. Voor meer informatie kunt de rechtbank bellen. Dit kan via het telefoonnummer 088 361 15 53.

 

Wanneer u vragen heeft over dit besluit, kunt u contact opnemen met RUD Zeeland (tel. 0115 – 745 100). Ook kunt u hier terecht voor een mondelinge toelichting op de stukken.

 

Het besluit staat geregistreerd onder kenmerk: Z2023-00003079.

 

Naar boven