Herstelbesluit Oosterwierum 23 te Farmsum

GEDEPUTEERDE STATEN hebben besloten om voor de locatie Oosterwierum 23 in Farmsum een herstelbesluit op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingswet te nemen. Het herstelbesluit is op 10 oktober 2024 verzonden. Het herstelbesluit is genomen met betrekking tot de oprichtingsvergunning die is verleend op 11 mei 2022, kenmerk Z2019-00010590 voor de oprichting van een inrichting voor de thermo-fysische omzetting van rubberen snippers van banden tot teruggewonnen brandstoffen en gerecycled chemisch product.

Inzage

Het besluit en bijbehorende stukken liggen vanaf de dag na publicatie tot en met zes weken later ter inzage in het provinciehuis te Groningen en in het gemeentehuis van de gemeente Eemsdelta.

Bezwaar en voorlopige voorziening

Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de dag van dagtekening van het besluit bezwaar maken. Het bezwaarschift moet worden gericht aan Gedeputeerde Staten. In het bezwaarschrift moet duidelijk staan tegen welk besluit bezwaar wordt gemaakt en waarom. Verder moet het bezwaarschrift een datum en een ondertekening bevatten.

Als de zaak spoedeisend is, kan een schorsingsverzoek (een verzoek om voorlopige voorziening) worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Dit verzoek kan tevens digitaal worden ingediend. Meer informatie staat op rechtspraak.nl.

Informatie

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de Provincie Groningen, St Jansstraat 4, 9712 JN GRONINGEN, telefoonnummer (050) 316 49 11.

 

Naar boven