Ontvangst aanvraag omgevingsvergunning Jan Hanzenstraat 133-141 te Amsterdam (Flora- en fauna-activiteit) 

De Omgevingsdienst Noord-Holland Noord (ODNHN) heeft namens de provincie Noord-Holland op 4 oktober 2024 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. Het gaat over het voornemen onderhouds- en verduurzamingswerkzaamheden uit te voeren aan de bebouwing binnen het plangebied gelegen aan Jan Hanzenstraat 133-141 te Amsterdam. De aanvraag is geregistreerd onder het kenmerk OMG-040011/DMS485401.

De aanvraag gaat over de activiteit ‘Flora- en fauna-activiteit’.

Procedure

De aanvraag zal worden behandeld volgens de reguliere procedure. Nadat de aanvraag is beoordeeld neemt de ODNHN namens de provincie Noord-Holland een besluit. De termijn voor het behandelen van de aanvraag is acht weken. Er is besloten om de beslistermijn te verlengen met een termijn van zes weken. De termijn kan nog worden opgeschort als er aanvullende gegevens nodig blijken te zijn.

U kunt nu geen bezwaar maken. Als de omgevingsvergunning wordt verleend of geweigerd, publiceren wij een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u het besluit bekijken en bezwaar maken.

Meer informatieVoor meer informatie kunt u contact opnemen met de Omgevingsdienst Noord-Holland Noord via postbus@odnhn.nl of het telefoonnummer 088-102 13 00. Wij verzoeken u hierbij het zaaknummer (OMG-040011/DMS485401) te vermelden.

 

Naar boven