Ontwerpbesluiten verlenen omgevings- en watervergunning (uitgebreide procedure), 

Het college van Gedeputeerde Staten van provincie Groningen maakt bekend dat zij voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), aan Dow Benelux B.V. aan de Heemskesweg 45 te Farmsum voor de revisie van de omgevingsvergunning.

Tevens wordt bekend gemaakt dat het Waterschap Hunze en Aa's, het bevoegd gezag voor het verlenen van de Watervergunning op grond van de Waterwet (Wtw), eveneens voornemens is deze watervergunning te verlenen. Omdat de aanvragen gelijktijdig zijn ingediend en inhoudelijk samenhangen worden deze gecoördineerd afgehandeld. Gedeputeerde Staten zijn met de coördinatie van deze procedure belast.

Inzage

Dit betekent dat wij beide ontwerpbesluiten ter inzage moeten leggen. De ontwerpbesluiten en bijbehorende stukken liggen vanaf dag na publicatie tot en met 6 weken later ter inzage bij:

  • -

    de provincie Groningen, St. Jansstraat 4, 9712 JN Groningen

  • -

    de gemeente Eemsdelta

Beide ontwerpbesluiten kan ook worden ingezien op www.officielebekendmakingen.nl 

Zienswijzen

Tijdens de terinzagelegging kan iedereen een schriftelijke of mondelinge zienswijze geven over deze ontwerpbesluiten. Een schriftelijke zienswijze kun u sturen aan het college van Gedeputeerde Staten, Postbus 619, 9700 AP Groningen. Voor het geven van een mondelinge zienswijze vragen wij u om minimaal een week voor het einde van de terinzagelegging een afspraak te maken met provincie Groningen, telefoonnummer 050-3164911.

Beroep

Een beroepschrift tegen de definitieve omgevingsvergunning kunt u te zijner tijd alleen indienen als u in de zin van artikel 1.2, lid 1 van de algemene wet bestuursrecht een zienswijze heeft ingebracht tegen het ontwerpbesluit-omgevingsvergunning dan wel ontwerpbesluit-watervergunning of u kunt aantonen dat u daartoe redelijkerwijs niet in staat bent geweest.

Informatie

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de provincie Groningen, St. Jansstraat 4, 9712 JC Groningen, telefoonnummer 050-3164911.

 

Naar boven