Toestemming voor ontbranden van vuurwerk op 12 december 2024, nabij de Drentse Poort te Stadskanaal

De provincie Groningen heeft op grond van het Vuurwerkbesluit toestemming gegeven aan Backstage Specials B.V. voor het ontbranden van vuurwerk nabij de Drentse Poort te Stadskanaal op 12 december 2024. Het vuurwerk vindt plaats op 12 december 2024 tussen 19:00 uur en 22:00 uur tijdens de vuurwerkdemo aldaar. De duur van het vuurwerk is ongeveer 60 minuten (interval, niet aaneensluitend). Het dossiernummer is K2202.

Meer informatie over het besluit

Het besluit en de documenten die daarbij horen, kunt u tot en met 25 november 2024 digitaal inzien. Lukt het niet of wilt u de documenten graag op papier bekijken? Neem dan contact op met de provincie Groningen, Sint Jansstraat 4 te Groningen, telefoonnummer 050 - 3164911.

U kunt de documenten ook inzien in het gemeentehuis van de gemeente Stadskanaal, Raadhuisplein 1, 9501 SZ te Stadskanaal.

Bent u het niet eens met het besluit?

Als u het niet eens bent met het besluit, dan kunt u tot en met 25 november 2024 een bezwaarschrift indienen. Meer informatie over hoe u bezwaar kunt maken, staat op provinciegroningen.nl/bezwaarmaken.nl.

Dat u bezwaar maakt, heeft geen directe gevolgen voor de verleende toestemming. De activiteiten waarvoor toestemming is verleend, mogen worden uitgevoerd ondanks uw bezwaar. Wilt u de uitkomst van uw bezwaarprocedure niet afwachten vanwege een spoedeisende situatie? Dan kunt u de voorzieningenrechter van de rechtbank Noord-Nederland verzoeken om een voorlopige voorziening, bijvoorbeeld schorsing van het besluit. Hoe dat in zijn werk gaat, kunt u vinden op rechtspraak.nl/voorlopigevoorziening. Voor het behandelen van een verzoek om een voorlopige voorziening moet u (griffierecht) betalen.

Heeft u vragen?

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met de provincie Groningen via 050 – 3164911 of door een e-mail te sturen naar loketVTH@provinciegroningen.nl. Vermeld daarbij het dossiernummer K2202.

Waarom publiceert de provincie Groningen dit bericht?

Het kan zijn dat besluiten van de provincie Groningen zoals vergunningen, van invloed zijn op uw leefomgeving. Met dit bericht informeren wij u over wat er gebeurt in uw omgeving. 

 

Naar boven