Ontvangen aanvraag voor een omgevingsvergunning flora- en fauna-activiteit - Volderstraat 39 in Wijk bij Duurstede

Op 14 oktober 2024 is bij de provincie Utrecht een aanvraag voor een omgevingsvergunning flora- en fauna-activiteit ingediend voor Volderstraat 39 in Wijk bij Duurstede. De aanvraag is in het kader van de Omgevingswet, heeft zaaknummer Z-PU-2024-002287 en gaat over het verplaatsen van een ooievaarsnest.

Op deze aanvraag is de reguliere procedure van toepassing. Het is niet mogelijk bezwaar in te dienen tegen de ingediende aanvraag. Het kan namelijk zijn dat na behandeling van de aanvraag op basis van het toetsingskader geen vergunning of maatwerkvoorschriften verleend kunnen worden, dat de aanvraag (vervolgens) ingetrokken wordt of dat de aanvraag door incompleetheid buiten behandeling gelaten wordt. Op het besluit op de aanvraag kunnen belanghebbenden wel een bezwaarschift indienen en een voorlopige voorziening aanvragen. Aan de behandeling van een bezwaarschrift zijn geen kosten verbonden. Aan de behandeling van een voorlopige voorziening zijn wel kosten verbonden. Meer informatie hierover vindt u op www.rechtspraak.nl.

Het besluit is na het doorlopen van de behandelprocedure te vinden op www.officielebekendmakingen.nl. Gebruik daarvoor als zoekterm de locatie en/of het zaaknummer van de aanvraag. Via “Berichten over uw buurt” op www.overheid.nl kan iedereen op de hoogte blijven van de besluiten van de overheid voor een specifiek adres.

De beslistermijn voor deze aanvraag is 8 weken. Dit kan eventueel verlengd worden met 6 weken. Mochten er aanvullende gegevens nodig zijn, dan kan het noodzakelijk zijn dat de beslistermijn opgeschort wordt.

Neem voor meer informatie contact op met het team Vergunningverlening Natuur en Landschap via servicebureau@provincie-utrecht.nl of via het algemeen telefoonnummer van de provincie Utrecht (030 258 91 11, vraag naar het Servicebureau van het team Vergunningverlening Natuur en Landschap).

Wanneer u contact opneemt, geef dan het zaaknummer door (deze vindt u in de eerste alinea van deze kennisgeving). Dan kan de provincie Utrecht u zo snel mogelijk helpen.

Naar boven