Provincie Overijssel – Goedkeuringsbesluit - W.Z24.100150.01 – Bedrijvenpark Twente 243 Almelo

Goedkeuring uitgangspuntendocument

Gedeputeerde Staten van Overijssel hebben een Uitgangspuntendocument brandbeveiliging (blusschuimsysteem met brandmeldinstallatie), kenmerk 3349-21-01F, d.d. 30 april 2024 beoordeeld.

 

Het gaat over de locatie Bedrijvenpark Twente 243 Almelo.

 

Inwerking treden besluit

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na haar bekendmaking. Bekendmaking geschiedt door toezending van het besluit.

Mogelijkheid van inzien

Het besluit en de bijbehorende stukken liggen gedurende een termijn van zes weken ter inzage. Wilt u de stukken inzien, bel dan 024 751 7700 of stuur met vermelding van het zaaknummer een email naar omgevingsloket@odrn.nl.

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na de bekendmaking van het besluit een bezwaarschrift indienen.

 

Bezwaar indienen

Als u het niet eens bent met dit besluit kunt u bezwaar maken. Stuurt u dan een bezwaarschrift aan ons. Wij controleren dan of wij een juist besluit hebben genomen.

 

De wet stelt eisen aan uw bezwaarschrift. Die eisen zijn:

- U zegt met welk besluit u het niet eens bent. Dit doet u door in uw bezwaarschrift het kenmerk te vermelden dat in onze brief staat.

- U zegt waarom u het niet eens bent met dit besluit.

- U zet uw naam, adres, handtekening en de datum op uw bezwaarschrift.

- U verstuurt het bezwaarschrift op tijd. Op onze brief staat een verzenddatum. U stuurt ons binnen zes weken na die datum uw bezwaarschrift.

 

Manier van indienen

- Met de post naar: Gedeputeerde Staten van Overijssel, team Juridische Zaken, Postbus 10078, 8000 GB Zwolle.

- Via internet. U gebruikt daarvoor ons digitale bezwaarformulier. U vindt het formulier via https://forms.overijssel.nl/bezwaar-klacht/bezwaar-beslissing/.

- Ook kan het bezwaarschrift digitaal worden ingediend via klachtenenbezwaar@overijssel.nl.

 

Voorlopige voorziening

Ook als u bezwaar maakt treedt dit besluit gewoon in werking. Dat kan vervelende gevolgen voor u hebben. U kunt de rechtbank dan vragen een voorlopige beslissing te nemen, door een zogeheten ‘voorlopige voorziening’ aan te vragen. Dit is een aparte procedure die loopt naast de door u gestarte bezwaarprocedure. Voor de behandeling van uw verzoek om een voorlopige voorziening betaalt u een bedrag. De rechter kan beslissen dat wij dat bedrag aan u moeten vergoeden. Voor informatie over het indienen van een verzoek belt u met de Rechtbank Overijssel: 088 - 361 55 55.

Naar boven